Forside

Kronepære - MrPerfect Webshop

Klar kronepære e27. varenummer kl97142. lille kronepære med e27 fatningi klart glas. kan bestilles så længe lager haves i 15w, 25w og 40w. prisen er for 2 stk. læs mere.
moderne kronepære fra eglo med et lavt energiforbrug og en lang levetid på 25.000 timer. ledpæren har en farvetemperatur på 2200 kelvin og en lysstrøm på 400 lumen. det giver et varmt og gyldent lys og en lysstyrke, der svarer til en traditionel 35watts pære. kronepæren er ligeledes dæmpbar i tre trin, når der tændes og slukkes for stikkontakten.
osram led kronepære med e14 sokkel. osram led star classic er en serie af pærer, som har et klassisk design. pæren er med tydelige filamenter, som giver den et glødepærelook, og denne pære er ma
, så filamenterne træder ikke så tydeligt frem. den har et full glass design, så lyskilden ligner den traditionelle glødepære.
philips led e14 kronepære4w 25wmat. philips led kronepære e14. en philips led e14 kronepære er en kompakt pære som er lavet til mindre lamper med lille sokkel e14. de giver et dejligt varmhvidt lys som spredes flot ud fra den matte eller klare plast kuppel som sidder på.
osram led star classic er en serie af pærer i et klassisk design med tydelige filamenter. pæren er med klart glas, så man kan se filamenterne, og den har et glødepærelook. bruger 4w, er på 470 lumen og den kan erstatte en 40w glødepære. kronepære med e27 sokkel. på 2700 kelvin og lyser med et varmt hvidt lys.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
MrPerfect Webshop - Mega LED webbutik
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi har nogle af Danmarks bedste priser på kvalitets LED pærer, spots, lysstofrør og projektører.

Vi har en høj konvertering, pga af de lave priser og store udvalg.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: LED pærer, Spots, Lysstofrør, Projektører, Belysning, Dæmpere, Lys
Populære søgninger: Vækstlampe, Vækstlamper til planter, Bmw c110, C110 bmw, Lysstofrør led, E14 pære, Bmd trading denmark aps, Led indbygningsspot dæmpbar, Led vækstlys, Bmw c110 diagnostic scanner, Emi filter 230v, 21 cfr 807.39, Billige lamper online, Udendørs isolering, C110+ bmw scanner, Neon rød, Diskolys, Led lys bånd, Led lysbånd udendørs, 2g7 lamp, Julelyskæder, G24d e27 adapter, Udendørs spot gu10, Armatur lys, Glødepære, Loftlampe tilbud, Connect magic light to alexa, Pære e27
Webshoppen forhandler 816+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support