Forside

Glødepære e14 - MrPerfect Webshop

Til ledlyskilder med e14sokkel ligesom til alle andre lyskilder, der er kommet siden den traditionelle glødepære bruger du lumenværdien til at bestemme lysstyrken. der er selvfølgelig også stadig en angivelse af watt , men den fortæller kun noget om en pæres forbrug og på ingen tilsvarende måde noget om lysstyrken lumen.
osram glødepære classic bw cl 11 w e14 pæren har et strømforbrug på 11 watt, en lysstrøm på 50 lumen og en farvetemperatur på 2700 k, der afgiver et varmt hvidt lys. pæren er udført i klart glas og kan anvendes til mange forskellige dekorative formål og passer til lamper eller lampeophæng med en e14fatning.
15w og 25w mat kronepære med e14 fatning. vi har kun få restpartier tilbage af de matte glødepærer, ... så det er lidt først til mølle princippet, der gælder her. de matte kronepærer givergav et fantastisk blødt lys med en høj naturlig farvegengivelse. men i dag kan du rent faktisk ret nemt erstatte dem af matte led pærer med e14 fatning . udover at led sparer 8090 på strømmen, så kan lyskvaliteten faktisk også leve op til den du kender fra glødepæren.
led pære 12v e14 470 l. airam. 16962
. led pære i 12 volt med lille sokkel. til campingvogn og autocamper mm. bemærk 12 volt. 470lm ca 40w. på lager. 69,00 dkk. vis produkt.
glødepære e14 10w dekorationspære philips
det er en kronepære, og den er med e14 sokkel. den bruger 5w og er på 470 lumen, og den svarer til en tidligere 40w glødepære. de elegante ledlyskilder udsender et særligt effektivt og behageligt lys, og da det er en ledsparepære tænder den med det samme. denne pære er på 2700 kelvin, som giver et varmt hvidt lys.
kertepære cover til g9 e14 uden lyskilde raxon. rx14 uden lyskilde. 49,00 dkk. 10,00 dkk. vis produkt.
med denne halogenpære får du en fremragende belysning, som både er dæmpbar og tænder øjeblikkeligt. dobbelt så lang levetid som en almindelig glødepære. exceptionel lyskvalitet med fremragende farvegengivelse. effektlys og almen belysning på hoteller, butikker, kontorer og i hjemmet. erstatning for traditionelle glødepærer i klassiske armaturer.
e14 proxima led pære, b35, 230v 3w, klar glas led filament pære, der lyser som en traditionel glødepære, og som har samme dimensioner som en normal kertepære. dkk 55,00

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
MrPerfect Webshop - Mega LED webbutik
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi har nogle af Danmarks bedste priser på kvalitets LED pærer, spots, lysstofrør og projektører.

Vi har en høj konvertering, pga af de lave priser og store udvalg.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: LED pærer, Spots, Lysstofrør, Projektører, Belysning, Dæmpere, Lys
Populære søgninger: Vækstlampe, Vækstlamper til planter, Bmw c110, C110 bmw, Lysstofrør led, E14 pære, Bmd trading denmark aps, Led indbygningsspot dæmpbar, Led vækstlys, Bmw c110 diagnostic scanner, Emi filter 230v
Webshoppen forhandler 816+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support