Forside

Vitrineskab sort metal - MøbelNord Webshop

Elegant vitrineskab med to låger og tre glashylder der medfølger to sæt greb , et i sort og et i messing serien er lavet i rustikt, industrielt metal som er pulverlakeret, der vil være variationer i overfladen samt svejsninger, ikke to produkter er ens.
et klassisk vitrineskab i træ med udskæringer og metal gren giver hygge og stabilitet til stuen, køkkenet eller entren. tvilum laver smukke klassiske vitrineskabe i mange størrelser. vælger du et vitrineskab med glaslåger giver det en lethed og er samtidig en måde at fremvise smukke pynteting uden at de samler støv.
hbsch sort metal vitrineskab med jern net. hvis du er vild med det rå og industrielle design, kan du med fordel vælge dette flotte vitrineskab fra hbsch. vitrineskabet er lavet af sort metal, og i stedet for traditionelle glaslåger kommer dette vitrineskab med et jern net, som sidder på 3 sider af vitrineskabet.
vitrineskabe i metal rå og rustik det er stilen, der kendetegner alle vitrineskabe i denne kategori. indretning med skabe i metal giver en mere industriel og kantet indretning. samtidigt giver metalskabe kant og kontrast i den feminime og landlige stil. vi har flere forskellig leverandører af vores metal skabe.
annoncer med vitrineskab sort metal på dba. stort udvalg af vitrineskab sort metal til billige priser. på dba finder du altid
et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
true vitrineskab. vitrineskab i massivt olieret egetræ med glaslåger. ben i sort pulverlakeret metal. maxbelastning 10 kg pr. hylde. true er kendetegnet ved det autentiske look. dette ses ved variationerne i farve og åretegninger, og på de synlige knaster og revner. højde 180 cm, længde 100 cm, vægt 73 kg, breddedybde 40 cm.
cassis vitrineskab smalt, sort metal2 glashylder. elegant vitrineskab med en låge og to glashylder der medfølger to sæt greb , et i sort og et i messing serien er lavet i rustikt, industrielt metal som er pulverlakeret, der vil være variationer i overfladen samt svejsninger, ikke to produkter er ens. tidligere dkk 2.999,.
steel vitrineskab i sort metal opnå et industrielt look i din indretning med steel vitrineskab fra bepurehome. bag de to glaslåger befinder sig tre rummelige hylder, med plads til at opbevare smukke glas eller andre dekorative genstande. nederst på vitrinen er et seperat rum gemt bag en lukket låge, hvor andre ting kan gemmes bag.
oakura vitrineskab i egetræsfinr og metal h230 cm sort. vitrineskab i et design fra hollandske richmo. fri fragt. 22.999 kr.
find dit nye vitrineskab i metal hos direkte import. vi har et stort udvalg af vitrineskabe i metal og jern vælg mellem masser af modeller. gratis levering.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
MøbelNord Webshop - Design og boligindretning
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 4.0% som VIP. Bliv VIP her
MøbelNord.dk er skabt af passion for kvalitet og godt håndværk, vores store forkærlighed for design og boligindretning - gør at vi altid bestræber os efter at blive bedre og yde den bedste service overfor vores kunder
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
3.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Design, Boligindretning, Møbler
Populære søgninger: Ben til plankebord, Rensning af skind, Hübsch kommode, Barstole med ryglæn, Vitrineskab sort metal, Soveværelse møbler, Metal spisebord, Møbler til salg, Skrivebord med skuffer, Bordben sofabord, Designer spisebordsstole, Grå skifer, Billige spisebordsstole, Stålben til plankebord, Stol i flet, Egetræsplanker til bord, Understel til sofabord, Bordben til spisebord, Reol egetræ, Rengøring af lædermøbler, Knagerække messing, Grøn velour lænestol, , ,
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support