Forside

Stol i flet - MøbelNord Webshop

Det plastbaseret materiale i flet giver solide og elegante havestole, som er lette at rengøre med vand og sæbe. polyrattanstole kommer i et bredt udvalg af unikke farver og former heriblandt imiteret træflet hvilket gør det let at matche de praktiske havestole med dit havemøbelsæt og dine loungemøbler på terrassen.
sika designs rossini rattan flet spisestol fås med stort udvalg sædehynder rossinistolen fra sika design er en elegant kurvestol til spisebordet.... fra 1.825,00 kr sika design alanis spisebordsstol 1057
park vicensa, havestol, flettet polyrattan, inkl. hynde, natur, natur,polyrattan aluminium. produktdetaljer havestol i naturfarvet flet. 999 kr. inkl. fragt.
vores opgaver dækker klassisk flet samt montering ofte kombineret med vask og sæbebehandling a
stolene. stoleflet i horsens. vi kan reparere dine gamle stole, så de bliver som nye igen. vi har stor erfaring i reparation og udskiftning af stoleflet. du kan bla. få omflettet ystole gyngestolen kirkestolen møllerstolen shakerstolen bm1 m.fl.
du kan også finde flettede stole i træ enten på sæde og ryglæn eller på hele stolen. der findes spisebordsstole i flet i alle prisklasser. du kan finde eksklusive designerudgaver, som har enestående detaljer, ligesom du kan finde budgetvenlige modeller med god siddekomfort.
vedligeholdelsesfrie havestole i metal og flet. havestole i stål, aluminium, polypropylen eller polyrattan er nogle af de materialer inden for havemøbler, der kræver mindst vedligeholdelse. de er vejrbestandige og kan holde til at stå ude året rundt.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
MøbelNord Webshop - Design og boligindretning
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 4.0% som VIP. Bliv VIP her
MøbelNord.dk er skabt af passion for kvalitet og godt håndværk, vores store forkærlighed for design og boligindretning - gør at vi altid bestræber os efter at blive bedre og yde den bedste service overfor vores kunder
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
3.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Design, Boligindretning, Møbler
Populære søgninger: Ben til plankebord, Rensning af skind, Hübsch kommode, Barstole med ryglæn, Vitrineskab sort metal, Soveværelse møbler, Metal spisebord, Møbler til salg, Skrivebord med skuffer, Bordben sofabord, Designer spisebordsstole, Grå skifer, Billige spisebordsstole, Stålben til plankebord
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support