Forside

Stålben til plankebord - MøbelNord Webshop

Stålben til plankeborde fås som oftest i det rå materiale, dvs. uden farver. hvis du dog ønsker, at benene skal matche bordpladens farve, kan du købe maling, der er egnet til stål eller metal. derefter kan du male benene med den farve du har lyst til.
stort udvalg af bordben til spisebord og skrivebord. alle bordben og bukke passer til vores bordplader, så du kan blande på kryds og tværs. det gør det nemt at finde bordben til spisebord og skrivebord. de fås i forskellige farver og materialer, så du kan vælge det, der passer til dit udtryk.
annoncer med stålben til plankebord på dba. stort udvalg af stålben til plankebord til billige priser. på dba finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
plankebord.dk tilbyder et stort udvalg af bordben til sofaborde. de er lavet i et lækkert design, der giver et stilfuldt look, hvor funktionalitet har været en væsentlig faktor, da de blev designet. sofabordbenene har fået en pulverlakering i sort, som er slidstærk, og vi har allerde forboret huller til montering.
vælger du et par bordben til plankebord fra vores standardsortiment, vil de som udgangspunkt have en højde og bredde på 7070 cm. dimensionen på selve jernet varierer, men for de fleste af vores modeller af bordben er
den 84 cm. tykkelsen på vores planker er i typisk 44,4cm, hvilket giver et færdigt plankebord med en siddehøjde på ca. 7475 cm.
til bordet medfølger stjerne ben i stål andre stålben tilbydes også størrelse Ø140 højden 74,5 har du et ønske om et plankebord i andre mål, ogeller andre farver er du meget velkommen til at skrive til mig.
stålben til dit nye plankebord. super stærke og meget robuste bordben i kraftig kvalitet. håndlavet i stærkt blank stål med efterfølgende pulverlakering. benene er svejset et en skrå vinkel for extra god stabilitet og et moderne udtryk. stål profilen måler hele 5050 mm og kan bære selv meget tunge og store bordplader.
vi har efterhånden opbygget et godt lager af stel og bordben til plankeborde eller spiseborde i mange forskellige afskygninger og farver. vores stel til plankeborde har vi forsøgt at designe således, at der er noget for enhver smag. vi har både skrå ben, skrå stolpe, krydsstel, rammestel, trapezstel, trekantstel, bordbukke og gavl stel.
2 stk. sortlakeret stålben til plankebord. lavet af smed. 70,5 cm. høje og 79 cm. bredde. 12 huller i stålpladen, som plankerne skal monteres på. selve stålstellet er i dimensionen 9 x 5 cm. flot, kraftigt stel til de tykke planker. skal afhentes i hadsten.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
MøbelNord Webshop - Design og boligindretning
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 4.0% som VIP. Bliv VIP her
MøbelNord.dk er skabt af passion for kvalitet og godt håndværk, vores store forkærlighed for design og boligindretning - gør at vi altid bestræber os efter at blive bedre og yde den bedste service overfor vores kunder
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
3.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Design, Boligindretning, Møbler
Populære søgninger: Ben til plankebord, Rensning af skind, Hübsch kommode, Barstole med ryglæn, Vitrineskab sort metal, Soveværelse møbler, Metal spisebord, Møbler til salg, Skrivebord med skuffer, Bordben sofabord, Designer spisebordsstole, Grå skifer
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support