Forside

Rengøring af lædermøbler - MøbelNord Webshop

Herefter bruger du kluden eller svampen til at rengøre det emne af læder du ønsker. det kan være din lædertaske, lædersofa, læderbælte, lædersko, læderstof, lædersæde eller noget helt andet af natur læder. efter rengøringen tørrer du efter med en ren klud.
til alle lædertyper også bycast, bonded og regenereret lædertyper, lædersæder, alle slags møbler af læder, jakker, tasker og fodtøj. specielt velegnet til rens og pleje af tekstillæder og kunstlæder. ikke egnet til læder med ru overflade. det er vigtigt at pleje læder.
rengøring af møbellæder hovedrengør kun læderet, når det er absolut nødvendigt, og brug aldrig kemiske opløsnings eller rensemidler. vi anbefaler en opløsning af kogt vand og milde, naturlige sæbespåner pisk sæbespåner i det varme vand. deciliter sæbespåner til 1 liter vand.
læder kan omfarves hvis du er træt af den gamle farve på lædersko, lædermøbler eller lign, er det faktisk ganske let at indfarve på ny. du skal dog være opmærksom på at det kun er muligt at farve mørkere, under hensyntagen til hvilken farve læderet har nu. det er altid muligt at farve læder sort.
de fleste lædermøbler kan rengøres ved at støve dem af og fjerne pletter med en fugtig klud. du kan også bruge sæbespåner, og lædercreme kan friske slidt og råt læder op. foto colourbox lædersofaer og læderstole kan være behandlet på mange forskellige måder fra fabrikken.
når du skal klare rensning af læder
øbler, skal du starte med at fjerne støv. dette gør du med en hårdt opvredet klud til mørkt læder og en tør klud, hvis der er tale om lyst læder. efter du har tørret læderet af for støv, laver du en blanding af 2 dl sæbespåner med en lille smule vand i en opvaskebalje eller lignende.
læder er et organisk materiale og vil reagere på det, der bliver påført. det er derfor vigtigt, at du bruger rigtige læderrenoveringsprodukter, så du ikke ødelægger læderet. rengøringsprodukter og plejemidler skal også være lavet til læder og må ikke indeholde sæbe, kalk og vand. start med en rengøring af læderet
rengøring af læder når du skal rengøre læder med et læderrensemiddel, påføres rensemidlet på selve pletten med en tør, fnugfri klud. er pletten mere genstridig, kan du i stedet bruge en syntetisk husholdningssvamp. fjerner det ikke pletten, kan du i stedet anvende en såkaldt strong cleaner.
rensning af pletter på læder. en plet på lædersofaen er ærgeligt, og problemet forværres kun hvis man forsøger at fjerne den ved hjælp af de kendte husråd som eksempelvis salt, kartoffelmel og opvaskemiddel. 1 2 3 4 5 tilbage næste side .
rengøring af lædermøbler med sæbespåner. når du har fået fat i sæbespåner fra guardian, så skal du i gang med at rengøre og det kan gøres både rigtigt og forkert. den rigtige måde at rengøre med sæbespåner du bruger skummet fra sæbespånerne til at rengøre læderet på denne måde

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
MøbelNord Webshop - Design og boligindretning
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 4.0% som VIP. Bliv VIP her
MøbelNord.dk er skabt af passion for kvalitet og godt håndværk, vores store forkærlighed for design og boligindretning - gør at vi altid bestræber os efter at blive bedre og yde den bedste service overfor vores kunder
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
3.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Design, Boligindretning, Møbler
Populære søgninger: Ben til plankebord, Rensning af skind, Hübsch kommode, Barstole med ryglæn, Vitrineskab sort metal, Soveværelse møbler, Metal spisebord, Møbler til salg, Skrivebord med skuffer, Bordben sofabord, Designer spisebordsstole, Grå skifer, Billige spisebordsstole, Stålben til plankebord, Stol i flet, Egetræsplanker til bord, Understel til sofabord, Bordben til spisebord, Reol egetræ, Rengøring af lædermøbler, Knagerække messing, Grøn velour lænestol, , , , , , ,
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support