Forside

Vægkrukke - ModernRoom Webshop

Find inspiration til indretningen på terrassen i jem fix. vi har havekrukker for enhver smag. køb online eller i en af vores butikker
vægkrukker. vægkrukker er geniale, især fordi mange boliger ikke har vindueskarme, så her har man muligheden for at have grønne planter, præcis, hvor man ønsker det. hæng vægkrukkerne alene eller samlet og lav en grøn oase i dit rum. planter skaber miljø og stemning og er højt prioriteret af enhver boligstylist. der er 4 varer.
vertiplants er en enkel og smart vægkrukke med et strømlinet design, der kan bruges til flere formål. vertiplants fås også i en mindre udgave vertiplants mini. du kan have en vægkrukke på din væg for et simpelt og smukt udseende, eller du kan bruge vertiplants sammen med vores andre moduler, uanset hvad du vil er mulighederne uendelige.
vertiplants vægkrukke 15cm. vægplante, h 15cm b 15cm d 7.6cm. fra 135 kr. 9 butikker. sammenlign. trender.
vi forhandler både udgaver i plast, varianter med en mat, betonlignende finish, zinkbaljer og meget mere. på den måde kan du finde en, der passer til den plante, den er tiltænkt til. hos bi
tema finder du de bedste og skarpeste priser på krukker til haven. vi vil være din foretrukne forhandler, når du mangler et praktisk og funktionelt ...
grønne krukkeret udvalg af krukkemodeller i meget forskellige grønne nuancer. krukker i beton og skifer der forventes ikke at komme nye skiferkrukker hjem i indeværende sæson så der er kun de få tilbage som kan ses herunder. terracotta krukker vi sælger et bredt udvalg af de klassiske terracottakrukker.
uanset hvor meget vægplads du har, at gøre godt med. har du blot et stykke bar væg i stuen, kan du finde en mindre vægkrukke at sætte op. ved at benytte dig af planteophæng i indretningen, virker din dekoration lettere og mere luftig. på samme tid, sparer du også gulv og skabsplads.
hvid krukke til at hænge på væggen, velegnet til brug på terrassen og altanen m.m. produktinformation mål 39 x 19 x 19 cm l x b x h... læs mere. 159,95 kr. Ønskeliste. plus evt. fragtomkostninger. levering.
besøg ikea og find et stort udvalg af urtepotteskjulere og blomsterkrukker i alle størrelser, former og farver krukker og skjulere til enhver smag.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
ModernRoom Webshop - Skandinavisk interiørvirksomhed
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 7.0% som VIP. Bliv VIP her
ModernRoom er en skandinavisk interiørvirksomhed, som blev grundlagt i 2016.

Vi brænder for boligindretning, og for at skabe smukke og dejlige omgivelser i hjemmet.

Her finder du skønne brands som House Doctor, Chic Antique, By Wirth og mange andre.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Boligindretning, Interiør, Design
Populære søgninger: Vægkrukke, Kontor indretning inspiration, Stor entremåtte, Hvid reol til væg, Anne linde ledge able, Vækkeur, Træ hylde, Loftlampe tilbud, Housedoctor dk online, Pyntepuder velour, Plante væg, Mor definition plakat, Køkken indretning inspiration
Webshoppen forhandler 943+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support