Forside

Reoler til skur - ModernRoom Webshop

Få fixet rodet i redskabsrummet med en stærk, solid og rummelig stålreol. en stålreol er særdeles ideel til opbevaring af værktøj og haveredskaber og egner sig pga. galvaniseringen godt til at stå i uopvarmede rum som fx værksted, haveskur eller garage, eller andre rum med begrænset isolering.
til skuret. i denne kategori kan du finde lidt af hvert af udstyr til skuret. vi har for eksempel borde, reoler, redskabsholdere, cykelstativer og forskelligt udstyr og løsninger til opbevaring i et skur. så hvis du er på udkig efter noget helt særligt til dit skur, så kan du sikkert finde det her.
2 skuffer til abcreol, abcreol skuffesæt med 2 skuffer. velholdt. skufferne er ubehandlet.kun renholdt og fået linolie.
reoler i ikea skab dit eget udtryk. med et reolsystem til stuen kan du få plads til det hele og samtidig skabe et unikt udtryk. vi tilbyder mange praktiske muligheder i forskellige stile. uanset om du er til moderne design eller fine og romantiske detaljer, kan du finde en reo
hos os.
der kan være flere ting i dit skur, hvis der er tænkt over indretningen, og tingene har sine faste pladser. bliver værktøj, haveredskaber, cykler og legetøj bare smidt ind i skuret, kommer det meget hurtigt til at rode, og så det er svært at finde det, du har brug for. tingene fylder også meget mere, hvis det ikke står ordentligt.
uværdien henviser til, hvor meget varme, der siver gennem et materiale på en time. en uværdi på 0,40 burde du kunne opnå med isoleret gulv og cirka 100 millimeter mineraluld i vægge og loft. vil du varme skuret op til over 15 grader, skal dit skur leve op til samme isoleringskrav som et nybygget hus og dt er både dyrt og omstændeligt.
reoler og rumdelere der skaber rum og plads. reoler, rumdelere og reolsystemer er ideelle til at skabe orden i hjemmet, og er generelt designet til at opfylde behovet for opbevaring. rumdelere er særligt oplagte at anvende som skillevægge til at opdele et rum. de fleste hjem indeholder n eller flere reoler.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
ModernRoom Webshop - Skandinavisk interiørvirksomhed
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 7.0% som VIP. Bliv VIP her
ModernRoom er en skandinavisk interiørvirksomhed, som blev grundlagt i 2016.

Vi brænder for boligindretning, og for at skabe smukke og dejlige omgivelser i hjemmet.

Her finder du skønne brands som House Doctor, Chic Antique, By Wirth og mange andre.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Boligindretning, Interiør, Design
Populære søgninger: Vægkrukke, Kontor indretning inspiration, Stor entremåtte, Hvid reol til væg, Anne linde ledge able, Vækkeur, Træ hylde, Loftlampe tilbud, Housedoctor dk online, Pyntepuder velour, Plante væg, Mor definition plakat, Køkken indretning inspiration, Anne hvid, Pico copenhagen, Gyngestol barn, Knagerække i træ, Metal spisebord, Lyst køkken, Brugskunst til hjemmet, Fjerlampe, Lille trolley, Kvadratisk reol, Meraki håndcreme, Knager, Fransk boligindretning, Reol feet
Webshoppen forhandler 943+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support