Forside

Nur tray - ModernRoom Webshop

Nur tray er et tidløs og elegant design af simple og stærke grafiske linjer. bakken er fremstillet og produceret i danmark. materiale pulverlakeret rustfrit stål. mål 30,5cm x 10,6cm x 1,5cm. farve sort.
nur design tray long hvid. flot og stilren bakke fra nur. bakken er lave. 308 kr. inkl. fragt. 279 kr.
official site for nur design freelance architect working witin the field of architecture, furnitur interior design. located in vejle, denmark
nur trays er skabt af designeren maja bøgh vndbjerg nur står for det stilrene, simple, tidsløse og elegante design og som passer perfekt ind i det moderne hjem. de minimalistiske bakker fra nur design fås i flere forskellige farver og størrelser som med fordel kan mikses til dit helt eget udtryk.
nur trays. de populære stålbakker fra nur design, nur trays, er blandt årets mest populære varer maja vindbjerg, designeren ... bag nur, er blandt danmarks største designtalenter, og er en mester i at lave produkter, der organiserer dit hjem, og alle de lækre småting du har. mere.
nur trays er skabt af designeren maja bøgh vndbjerg nur står for det stilrene, simple, tidsløse og elegante design og som passer perfekt ind i det moderne hjem. de minimalistiske bakker fra nur design fås i flere forskellige farver og størrelser som med
ordel kan mikses til dit helt eget udtryk.
nur bakke medium hvid nur bakke er med deres enkle og stilrene look perfekt til stort set alting brug den som bakke til aftenkaffen, til den lille servering og så er den super til dekoration, brug den til dine krydderier eller til en lysestage. bakken findes i flere str. så det er bare med at finde den der passer dig. mål l 20,3 x 15,7 x 1,5cm farve hvid
the nur tray is a great example of how minimalistic and timeless design can be used for miscellaneous purposes. bringing your own and personal content in focus the nur tray can be used with an diversity where your home decor imagination is set to be unlimited.
nur tray long som er en lang og smal bakke. den er perfekt at bruge på køkkenbordet til dine krydderier. på reolen til stilleben eller til at servere 2 kopper kaffe og lidt lækkerier på. en bakke der er smuk at stille en vase på. en bakke hvor kun din fantasi og dit behov sætter grænser for anvendelsen.
beskrivelse nur tray large hvid. nur tray large hvid er den populære og smukke bakke fra nur. bakken er i et tidløst og minimalistisk design og har mange anvendelsesmuligheder, fx. til krydderier i køkkenet, parfumer i soveværelset, sæber på badeværelset eller selvfølgelig til vaser, lys eller andet decor i stuen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
ModernRoom Webshop - Skandinavisk interiørvirksomhed
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 7.0% som VIP. Bliv VIP her
ModernRoom er en skandinavisk interiørvirksomhed, som blev grundlagt i 2016.

Vi brænder for boligindretning, og for at skabe smukke og dejlige omgivelser i hjemmet.

Her finder du skønne brands som House Doctor, Chic Antique, By Wirth og mange andre.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Boligindretning, Interiør, Design
Populære søgninger: Vægkrukke, Kontor indretning inspiration, Stor entremåtte, Hvid reol til væg, Anne linde ledge able, Vækkeur, Træ hylde, Loftlampe tilbud, Housedoctor dk online, Pyntepuder velour
Webshoppen forhandler 943+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support