Forside

Hylder til væg - ModernRoom Webshop

Hylder forvandler tomme vægge til ekstra opbevaring. hylder er den perfekte måde at udnytte pladsen i højden. uanset om du har meget eller lidt plads, kan du nemt skabe praktisk opbevaring med hylder. hvis du bor småt, kan du med fordel hænge dine hylder højt.
hylder er noget der kan bruges i alle hjemmets rum og hylder til væg kan tjene et væld af formål. nogle hylder er til remedier, der kan skal benyttes i det givne rum, andre hylder placeres på væggen for at fremvise boliginteriør, og helt tredje er der hylder, som ikke har et specifikt formål i hjemmet, men fungerer som en forlængelse af boligindretningen.
hylder. hylder til væggen er en fin form for vægdekoration. de flotte hylder er fine til nips eller til opbevaring. lige nu er der rigtig mange hylder i boligindretningen som noget nyt har vi også hylder i læder. eller prøv de smarte hylder i naturmaterialer træ i forskellige sorter.
hylderne har også en større bæreevne, da hyldeknægtene gør det muligt at bære tunge ting. væghylder er altså et godt valg, hvis du har store rum. derudover kan du skabe lige præcis det udtryk, som du har lyst til, da du selv kan vælge, hvilke hyldeknægte, der passer ind i dit hjem. hylder til små rum
væghylder, svævehylder og billedhylder. hylder kan
ruges til at pynte med personlige ting eller som opbevaring. fremhæv dine familiefotos og billeder på en gallerihylde, udstil dit nips i en sættekasse eller på en svævehylde. brug pyntehylder til at indrette din bolig og skabe en hyggelig stemning med planter, souvenirs og lys.
disse er især brugbare til racksystemer, og kommer i flere udgaver og farver. med vægskinner kan du nemt hænge hylder op, selv hvis du har skrå vægge. vores vægskinner og hyldeknægte har forskellige bæreevner, så det er vigtigt, at du er klar over, hvad du vil bruge dem til, inden du sætter dem op.
her ser du vores store udvalg af smarte design hylder til væg fra kendte designere. køb hylder til at hænge op på væggen i dansk design og fra andre internationale designere. væghylder er både flotte at se på og yderst praktiske til opbevaring af ting og sager og ikke mindst bøger. se også vores sortment af design træfigurer her. nogle designer hylder er bedre velegnet som en boghylde end andre.
ziito træhylde, enkelt bæredygtige små hylder til væggen. gridy fungi elegant væghylde inspireret af naturen. ziito træhylde med down beslag elegant hylde i flere længder. nivo b væghylde minimalistisk væghylde i lys eg fra gejst. house doctor room lille hvid væghylde i metal.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
ModernRoom Webshop - Skandinavisk interiørvirksomhed
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 7.0% som VIP. Bliv VIP her
ModernRoom er en skandinavisk interiørvirksomhed, som blev grundlagt i 2016.

Vi brænder for boligindretning, og for at skabe smukke og dejlige omgivelser i hjemmet.

Her finder du skønne brands som House Doctor, Chic Antique, By Wirth og mange andre.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Boligindretning, Interiør, Design
Populære søgninger: Vægkrukke, Kontor indretning inspiration, Stor entremåtte, Hvid reol til væg, Anne linde ledge able, Vækkeur, Træ hylde, Loftlampe tilbud, Housedoctor dk online, Pyntepuder velour, Plante væg, Mor definition plakat, Køkken indretning inspiration, Anne hvid, Pico copenhagen, Gyngestol barn, Knagerække i træ, Metal spisebord, Lyst køkken, Brugskunst til hjemmet, Fjerlampe, Lille trolley, Kvadratisk reol, Meraki håndcreme, Knager, Fransk boligindretning, Reol feet
Webshoppen forhandler 943+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support