Forside

Hvid reol til væg - ModernRoom Webshop

Billig hvid reol til væggen fra ikea model billy til ca. 250 kroner en vægreol sparer plads , da den hænger på væggen og ikke optager værdifuld gulvplads. den kan hænges over sofaen i stuen eller over fjernsynet, og bruges til opbevaring af bøger, cder eller flotte vaser og nipseting.
liatorp serien klassisk svensk reol til stue, kontor og køkken. liatorp serien indeholder et bredt udvalg af møbler i romantisk design. serien, der er klassisk svensk, byder blandt andet på reoler med og uden låger, væghylder og tvborde. de forskellige møbler kan bygges sammen til en reol, der passer til dine behov og dit hjem.
tvreol, naver collection, tvreol i egetræ med rumdelere og skydelåger i semitransparent hvid plexiglas. reolen hænges på enkel vis op på væg med medfølgende skjult beslag. reolen er konstrueret således at alle ledninger kan føres skjult inde bag reolen eller via kanaler i mellem de enkelte rum i
elve reolen.
vægvange til rack system 198 cm hvid. vægvangen danner grundlaget for den væghængte reol, som du kan lave med rack systemet. vægvangen monteres på væggen monteringsbeslag købes for sig, og den afgør, hvor høj reolen skal være. denne vægvange er 198 cm, og den er hvid.
hvis du ønsker et elegant og stilrent udtryk, kan denne vægreol fra hbsch være et godt valg. den fungerer samtidig som en god og praktisk opbevaringsløsning, der eksempelvis kan bruges til bøger, nipsting og lignende. vægreolen har en højde på 100 centimeter, en bredde på 86 centimeter og en dybde på 27 centimeter.
alle vores reoler er malet med hvid maling ral 9016 i glans 30, en god kvalitetsmaling som kan holde i mange år. leveres også i andre farver mod et mindre tillæg. for at forkorte leveringstiden, arbejder vi med 2 standard dybder af 25 og 29 cm. vi fremstiller naturligvis også i andre dybder, op til 60 cm.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
ModernRoom Webshop - Skandinavisk interiørvirksomhed
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 7.0% som VIP. Bliv VIP her
ModernRoom er en skandinavisk interiørvirksomhed, som blev grundlagt i 2016.

Vi brænder for boligindretning, og for at skabe smukke og dejlige omgivelser i hjemmet.

Her finder du skønne brands som House Doctor, Chic Antique, By Wirth og mange andre.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Boligindretning, Interiør, Design
Populære søgninger: Vægkrukke, Kontor indretning inspiration, Stor entremåtte, Hvid reol til væg, Anne linde ledge able, Vækkeur, Træ hylde, Loftlampe tilbud, Housedoctor dk online, Pyntepuder velour, Plante væg, Mor definition plakat, Køkken indretning inspiration, Anne hvid, Pico copenhagen, Gyngestol barn, Knagerække i træ, Metal spisebord, Lyst køkken, Brugskunst til hjemmet, Fjerlampe, Lille trolley
Webshoppen forhandler 943+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support