Forside

Fransk boligindretning - ModernRoom Webshop

Vores passion for boligindretning i fransk landstil kommer selvfølgelig også til udtryk i privaten. på vores boliginspirationsside får du gratis inspiration og ider til boligindretning med billeder fra vores eget hjem. vintage paint kalkmaling
din boligindretning kan gøre dit liv nemmere ved at skabe ro, overblik og plads. det vil sige, at din bolig ikke udelukkende skal være smukt indrettet, der skal også være fokus på, hvordan den fungerer bedst i hverdagen.
det franske par valrie og lionel bor i den charmerende bydel le marais med udsigt ud over de parisiske tage. de små, smalle gader i maraiskvarteret er for rigtig mange indbegrebet af paris. her ligger kendte designere som vanessa bruno og isabel marants showrooms side om side med rå atelierer fyldt af unge, helt ukendte designere.
første skridt mod en boligindretning i fransk landstil er at male dine vægge i farver, som oser af romantik. vælg mellem sand, orange, creme og gul, eventuelt kombineret med wallstickers i glinsende guld. til køkken og badeværelse kan du med fordel vælge rustikke sten og fliser, såsom natursten og marmor.
franske louis philippe sølvspejle. når vi taler vintage og fransk antik og hele stilen bag moderne boligindretning, kommer man ikke uden om disse smukke franske vintage spejle fra 1800 tallet. fra helt små sølvspejle på 50 x 35 cm til de helt store på over 2 meter, med store kroner med våbenskjolde , vinsymbole
og frugtbarhedssymboler, så passer de simpelthen bare ind overalt i tidens boligindretning.
der eksisterer planer fra før den franske revolution over området, hvor huset optræder. det går helt tilbage til 1785, fortæller josephine capelli, der sammen med sin familie bruger gården som sommerhus.
i den helt gamle franske indretning har man faktisk brugt mange farver som gul, blå, rød, guld og grøn. i dag er de tonet meget ned til de lyse farver som lyseblå, lyserød, gammel rosa, creme, hvid, og hør look. møbler i jern og træ med et slidt look.
tanken bag var boligindretning, der genopfinder klassisk fransk landstil på en mere sofistikeret måde. store facadeåbninger er etableret, men på sydsiden skaber metalbeklædte skodder og pergolaer skygge. med deres grafiske design indgår de samtidig som en væsentlig del af husets identitet.
en af frankrigs giganter inden for interiør, caravane, er netop åbnet i københavn, og i butikken i store strandstræde kan du glæde dig til et sortiment, der rummer det meste til boligen. fra printede tekstiler, puder og tæpper til sofaer, lamper og borde. alt med farver og glød fra verdens mere eksotiske steder.
find ro og harmoni i den franske rustikke boligindretning. en helt speciel og rå hyggelig karma hviler over interiør med et lidt forfaldent antræk. det er helt utrolig populært at indrette sig med patinerede møbler der har den eftertragtede slidte finish.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
ModernRoom Webshop - Skandinavisk interiørvirksomhed
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 7.0% som VIP. Bliv VIP her
ModernRoom er en skandinavisk interiørvirksomhed, som blev grundlagt i 2016.

Vi brænder for boligindretning, og for at skabe smukke og dejlige omgivelser i hjemmet.

Her finder du skønne brands som House Doctor, Chic Antique, By Wirth og mange andre.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Boligindretning, Interiør, Design
Populære søgninger: Vægkrukke, Kontor indretning inspiration, Stor entremåtte, Hvid reol til væg, Anne linde ledge able, Vækkeur, Træ hylde, Loftlampe tilbud, Housedoctor dk online, Pyntepuder velour, Plante væg, Mor definition plakat, Køkken indretning inspiration, Anne hvid, Pico copenhagen, Gyngestol barn, Knagerække i træ, Metal spisebord, Lyst køkken, Brugskunst til hjemmet, Fjerlampe, Lille trolley
Webshoppen forhandler 943+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support