Forside

Boghylder til væg - ModernRoom Webshop

Brug hylder til ekstra opbevaring. hylder kan bruges i alle boligens rum uanset om det er stue, køkken, entr eller badeværelset, der trænger til dekorativ indretning. det er også en ideel måde at skabe ekstra opbevaringsplads. køb kurve der passer i størrelsen og udnyt hylderne som hængeopbevaring uden, at det syner rodet. svævehylder
komplette væghylder. du finder her vores udvalg af hylder, der er klar til at blive sat op på væggen. de fleste af de komplette hylder har vi sammensat ud fra vores løse hylder og hyldeknægte. du kan også sammensætte din egen hylde hvis du ønsker det. sammenlign. kan købes online.
hylder i træ giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på indretningen, og de passer til de fleste boliger. i jem fix har vi træhylder i mange forskellige træsorter, blandt andet nyatoh, gran, ask, bøg og eg, så du har mulighed for at mixe og matche med dine øvrige træmøbler.
boghylder kan fungere som en skillevæg for at lave overgange mellem zoner, uden at interferere med den visuelle kontinuitet eller indtrængen af lys.. boghylder med brugerdefineret design til dit bibliotek. der er, på nuværende tidspunkt, omfattende biblioteksdesign på markedet til at dekorere vægge.
hylder forvandler dine hvide vægge til et unikt sted at opbevare dine t
ng. med vores brede udvalg af forskellige designs, er der helt sikkert noget, der falder i din smag og som passer ind i dit hjem. vi tilbyder stilrene træhylder i eg, fyr, bøg og gran.
brug smarte hylder i din indretning til stuen, entren eller i køkkenet til opbevaring og pynt. på bilka.dk kan du finde væghylder og svævehylder i forskellige størrelser, farver og designs.
lavet af massivt træ finder du denne retvinklede trekant, der fungerer som bogreol til væggen. enkelt og elegant. bogreolen er velegnet til at fremhæve dine personlige yndlingsbøger, da reolen, som du kan se, ikke ligefrem kan rumme en bibliotekars personlige bogsamling.
hvem kender ikke også til at have en dekorativ bogreol, men ikke nok bøger til at fylde den med med det resultat, at de bøger, man så har, vælter for et godt ord men det er der heldigvis råd for. for her hos dubuy.dk har vi et udvalg af enkle, diskrete boghylder i god kvalitet, og som designmæssigt ligger helt i top.
modulvæghylder svævende hylder komplette væghylder boaxel systemet hylder hyldeknægte billedhylder. hylder forvandler tomme vægge til et perfekt sted at opbevare eller udstille dine ting. i ikea har vi masser af stilarter, eksempelvis svævehylder til minimalisten eller træhylder med hyldeknægte til romantikeren.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
ModernRoom Webshop - Skandinavisk interiørvirksomhed
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 7.0% som VIP. Bliv VIP her
ModernRoom er en skandinavisk interiørvirksomhed, som blev grundlagt i 2016.

Vi brænder for boligindretning, og for at skabe smukke og dejlige omgivelser i hjemmet.

Her finder du skønne brands som House Doctor, Chic Antique, By Wirth og mange andre.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Boligindretning, Interiør, Design
Populære søgninger: Vægkrukke, Kontor indretning inspiration, Stor entremåtte, Hvid reol til væg, Anne linde ledge able, Vækkeur, Træ hylde, Loftlampe tilbud, Housedoctor dk online, Pyntepuder velour, Plante væg, Mor definition plakat, Køkken indretning inspiration, Anne hvid, Pico copenhagen, Gyngestol barn, Knagerække i træ, Metal spisebord, Lyst køkken, Brugskunst til hjemmet
Webshoppen forhandler 943+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support