Forside

Skydedøre med spejl - moderno Webshop

Standard skydedør i spejl omkranset af en stærk alu profil. passer til lofthøjde på 227,5 cm 229,5 cm. monteret med kugleleje hjul i top og bund og lågen er omrammet af en mat alu profil. dør bredde 900mm. husk at bestille top og bundskinner som du finder under relaterede produkter.
stort udvalg af spejle og spejlskabe. vi har et væld af forskellige spejle og spejlskabe i forskellige størrelser, former og stilarter, der passer til ethvert behov. uanset hvor stort et badeværelse du har, har vi derfor et spejl eller spejlskab, der passer til netop dig og din personlige smag.
system s34 skydedørssystem garderobe profiltype s720. sprossetype 28mm flad, påklæbet. glastype spejl bronzefarvet. dørtype gulvkørende skydedør. hulmål ca. b 155 x h 240 cm. montage opmåling og montage er foretaget af kunden selv.
så kan det være, du skal se på vores garderobeskabe med skydedøre i stedet. her får du nemlig hele pakken med skab og skydedøre, som er lige til at placere i soveværelset. vi har også garderobeskabe med glasskydedøre, så du får et spejl med i købet. du kan selv designe dit nye pax garderobeskab, så det bliver skræddersyet til dine behov.
døre
eller skydedøren til garderobeskabet er en oplagt placering, og vi har da også flere skabe i sortimentet, som allerede er forsynet med spejl i fuld højde. du kan med andre ord nemt tjekke, om alt sidder, som det skal fra top til tå. har du allerede et passende garderobeskab, men mangler spejlet, kan du let lave dit eget spejl ved hjælp af eksempelvis spejlfliser eller andre typer af spejle, der kan klæbes op på skabsdøren.
skydedøre er en ryddelig og praktisk løsning for alle typer opbevaring. soveværelset, bryggerset eller entreen er alle rum, hvor skydedørsskabe vil være en smart og moderne løsning. der er forskellige behov, når det kommer til garderobeskabe, derfor tilbyder vi ikke kun skydedøre i standardmål, men også specielt tilpassede mål.
det er i sort højglans med to skydedøre, den ene skydedør er med spejl, den anden sort højglans. skabet er opdelt i 2 store rum og et lille rum i midten, til praktisk opbevaring. hylderskufferstænger medfølger kan rykkes som de vil. skal afhentes på 4.sal.
find din nye skydedør med spejl. gør dit badeværelse indbydende og med funktionelle indretningsløsninger. se vores skydedøre med spejl her

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Udløber om 9 timer
moderno Webshop - Stor online møbelforretning
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi er en af de største online møbelforretninger.

Alle vores møbler er håndfremstillet i EU og er dermed certificerede efter gældende Euronormer.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Interiør, Design
Populære søgninger: Mcdonald´s pokemon cards value, Activate bestbuy accountonline com, Bestbuy accountonline, Zulily credit card, Tv bord med led lys, Auto key card, Activate pink card, Sam´s gift card balance, Shaq rookie card, Ky unemployment debit card, Mcdonalds pokemon card value, Vægseng, Pokemon card maker, Fake pokemon card maker, Fake cash app payment generator, Shaq rookie card value, Vægseng billig, John williams imdb, Bestbuy accountonline com, Tarot card size inches
Webshoppen forhandler 1530+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support