Forside

Nem og hurtig mad - Mattsson Nielsen

Hurtige og nemme måltidskasser er således din genvej til god, sund og næringsrig mad til hele familien. derfor skal du vælge en nem og hurtig måltidskasse. der er meget, der taler for at vælge en nem og hurtig måltidskasse med hverdagsmåltider. du slipper for at bekymre dig om indkøb og planlægning, da det hele er gjort for dig.
feature nem og hurtig mad. feature nem og hurtig mad. vi kender alle sammen til ulvetimen. det tidspunkt på dagen, hvor alle er trætte og sultne, og det hele skal gå lidt hurtigt i løkkenet for at bevare den gode stemning. færdigretter, takeaway og måltidskasser er selvfølgelig altid en mulighed, men det er ofte dyre løsninger.
uden mad og drikker, duer helten ikke også hvis du kun lige kan presse 30 minutter ud af dagens travle program. få masser af inspiration til lynhurtig aftensmad lige her, hvor vi har samlet de bedste opskrifter på aftensmad på 30 minutter.
nem aftensmad ikke nødvendigvis hurtig at lave. nem aftensmad betyder ikke nødvendigvis, at det er aftensmad, der er hurtig at lave. det kan også være mad, der står og passer sig selv i ovnen eller på komfuret, mens du kan få andre ting fra hånden.
sundt og nemt. hurtig aftensmad til hverdag, sådan er det for mange derfor har vi gjort det nemt og sundt at lave hurtig aftensmad. selvom det er nemt, så går vi ikke på kompromis med smag eller sundhed i vores hverdagsmad. her i dette tema har vi samlet en masse inspiration til opskrifter på
und og nem aftensmad til dig, der søger ...
ultra nemt og virkelig lækkert 2 stykker frisk laks 1 bundt kruspersille godt med salt godt med friskkværnet peber lidt olivenolie evt. lidt saft fra en citron gnid laksen først med olie og så med salt, peber og persille og bag den 15 minutter ved 200 grader.
nem hverdagsmad når hverdagen ruller og der er mange bolde i luften, fritidsaktiviteter, arbejde og hente børn, så er det rart at have nogle gode retter, som ikke tager for lang tid at tilberede og som er et hit også på travle hverdage.
så er der nem gæstemad på ingen tid kr æs for dine gæster med rester. gør det let for dig selv og benyt anledningen til at f å tømt ud i køleskabet. kød og grøntsager kan let få nyt liv i en wok eller pastaret eller forvandles til skønne grillspyd. prøv f.eks claus holms opskrift på en hurtig wokret med oksekød og grøntsager.
stir fry med kylling og asparges. nem orientalsk gryderet. den populære pølsegryde. mørbrad i karry med ris. spaghetti med bacon. crostini. cowboytoast. du kan sagtens lave god mad på 15 minutter, og her får du 10 af mine hurtige opskrifter med blandt andet kylling og mørbrad. sund fastfood i topklasse.
hurtig aftensmad på under 20 minutter. jo, det kan sagtens lade sig gøre. vi har samlet 50 opskrifter på nem aftensmad, som er lette at lave. her er opskrifter på kylling med ananas, kold agurkesuppe, svinekoteletter, laks med karrysmør og meget mere. velbekomme.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Mattsson Nielsen - Naturlig mad uden tilsætningsstoffer
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Lækker mad på få minutter

Ingen madlavning - du skal blot varme og anrette

Mad uden tilsætningsstoffer

Ingen binding
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Madbox, Madlavning, Naturligt mad
Populære søgninger: Hummerbisque, Madpakke kasse, Meny amager vermlandsgade, Måltidskasser til 1 person, Nem og hurtig mad, økologisk catering, Rødvinssauce, Vegetarisk aftensmad nem, Meny nærum, Tomatsuppe af friske tomater, Kartoffel porre suppe uden fløde, Nem andesovs, Hummerbisque med kammuslinger, Gråsten kylling, Brun sovs til and, Meny borups allé, Kartoffel løg suppe, Dessert med chokolade, Ris 4 personer, Tomatsuppe, Andefond køb, Brugsen fredensborg, Kartoffelporresuppe, Boller og karry, Færdigretter leveret, Rødgrød
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support