Forside

Kartoffelporresuppe - Mattsson Nielsen

Ingredienser til kartoffelporresuppe. i en klassisk kartoffelsuppe bruges der selvfølgelig kartofler. derudover porrer, grøntsags boullion og en sjat fløde. hvorvidt man ønsker en fuldfed fløde på 38 eller en mere fedtfattig version ala en madlavningsfløde, er helt op til n selv. klassisk piskefløde gør selvfølgelig suppen ...
lad koge til kartofler og porrer er møre. fisk timianstilkene og laurbærbladene op og smid dem væk. hæld grydens indhold, eller så meget der nu kan være uden at det sjasker, i en blender og kør til du har en jævn og glat pure. hæld tilbage i gryden. hvis den vel at mærke er tom.
rør i det undervejs, så det ikke brænder på. tilsæt hønsefond eller bouillon, og kog videre i cirka 10 minutter indtil porrer og kartofler er helt møre. men kog heller ikke unødvendigt længe, da det går ud over smagen. blend din kartoffel porre suppe i gryden med en stavblender, så den bliver helt jævn.
kartoffelporresuppe med bacon og forårsløg opskrift kartoffelsuppe med stenbiderrogn mere om kartoffelporresuppe. opskrift arrow le
t. porrekartoffelsuppe med bacondrys mad arrow left. trin for trin landkylling i porrekartoffelsuppe opskrift arrow ...
nem og lækker kartoffelsuppe med porrer. Ønsker man en helt lys eller cremefarvet er det vel kartoffelsuppe, så skal man kun bruge den hvide del af porren. jo mere porretop, som ryger med i gryden, jo mere grønlig bliver suppen. det har dog ingen betydning for selve smagen.
kartoffelsuppe. smelt smørret i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. tilsæt kartofler, løg og hvidløg. svits grøntsagerne under omrøring i ca. 1 min. tilsæt bouillon og bring suppen i kog. kog den ved svag varme og under låg i ca. 15 min., til kartoflerne er godt møre. blend suppen jævn, fx med en stavblender.
skær kartofler og persillerødder i tern. svits porrerne i fedtstoffet i en gryde, uden at de tager farve. tilsæt kartofler og persillerødder, og svits videre i et par min. tilsæt bouillon. lad suppen simre i ca. 30 min. under låg. kom mælken i, og kog op. blend suppen i en foodprocessor eller med en stavblender.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Mattsson Nielsen - Naturlig mad uden tilsætningsstoffer
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Lækker mad på få minutter

Ingen madlavning - du skal blot varme og anrette

Mad uden tilsætningsstoffer

Ingen binding
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Madbox, Madlavning, Naturligt mad
Populære søgninger: Hummerbisque, Madpakke kasse, Meny amager vermlandsgade, Måltidskasser til 1 person, Nem og hurtig mad, økologisk catering, Rødvinssauce, Vegetarisk aftensmad nem, Meny nærum, Tomatsuppe af friske tomater, Kartoffel porre suppe uden fløde, Nem andesovs, Hummerbisque med kammuslinger, Gråsten kylling, Brun sovs til and, Meny borups allé, Kartoffel løg suppe, Dessert med chokolade, Ris 4 personer, Tomatsuppe
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support