Forside

Kartoffel porre suppe uden fløde - Mattsson Nielsen

Kartoffelporresuppe klassisk og skøn suppe til de kolde efterårs og vinteraftener. en af danskernes favoritter. supen smager mildt og er dejligt cremet, da den rundes af med fløde.
skær løg, porre og kartofler i stykker. lad grøntsagerne svitse i lidt olie i en stor gryde. tilsæt vand, mælk og bouillon. lad det hele koge i 20 minutter. blend suppen og smag til med salt og peber.
skær porrerne i ringe, svits porreringene i smørret. kom disse i kartoffelsuppen og smag til med salt og peber og tilsæt fløden. server suppen rygende varm med et purløgsdrys og ristede baconterninger.
opskriften giver en kartoffel porresuppe, som er så lækker, at den også sagtens kan serveres til forret, når der er gæster til middag. i dette tilfælde kan man eventuelt pynte den med sauterede porreskiver, purløg og en smule fløde. præcis som jeg har gjort på billedet.
svits løg og kartofler i ca. 2 min. tilsæt porrer og svits i yderligere ca. 1 min. hæld bouillon ved og lad suppen koge i ca. 15 min. eller til grøntsagerne er møre. blend supp
n til den er jævn enten med en stavblender eller i en almindelig blender. kom suppen tilbage i gryden sammen med fløde, salt og peber.
når suppen skal blendes, kommer du blot grøntsager, havremasse og bouillon sammen op i blenderen. det er nemt, simpelt og yderst mættende. kartoffel. til 1 kg. grøntsager skal der bruges en kartoffel og 12 dl. bouillon. obs laver du en kartoffelsuppe, skal du blot se bort fra dette tip. skræl kartoflen og skær den i mindre stykker.
anret den varme kartoffel porre suppe i lune, dybe tallerkner. i midten kommes en spiseskefuld fløde, som du drypper ud med en spiseske se billedet hvorefter der drysses med brækkede stykker bacon, lidt stegt porre og purløg. kartoffel og porresuppen kan nydes med et stykke friskbagt ciabattabrød.
kartoffelsuppe uden fløde. g. dl. dl. kog kartoflerne møre i vandet, tilsæt bouillonterning og mælk og kog i yderligere 3 minutter. blend med en stavblender og smag til med salt og peber. serveres med ristet brød og gerne stegte bacontern. og udskrevet 92 gange.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Mattsson Nielsen - Naturlig mad uden tilsætningsstoffer
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Lækker mad på få minutter

Ingen madlavning - du skal blot varme og anrette

Mad uden tilsætningsstoffer

Ingen binding
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Madbox, Madlavning, Naturligt mad
Populære søgninger: Hummerbisque, Madpakke kasse, Meny amager vermlandsgade, Måltidskasser til 1 person, Nem og hurtig mad, økologisk catering, Rødvinssauce, Vegetarisk aftensmad nem, Meny nærum, Tomatsuppe af friske tomater, Kartoffel porre suppe uden fløde, Nem andesovs, Hummerbisque med kammuslinger, Gråsten kylling, Brun sovs til and, Meny borups allé, Kartoffel løg suppe, Dessert med chokolade, Ris 4 personer, Tomatsuppe, Andefond køb, Brugsen fredensborg, Kartoffelporresuppe, Boller og karry, Færdigretter leveret, Rødgrød, æg næringsindhold
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support