Forside

Kartoffel løg suppe - Mattsson Nielsen

Løgsuppe med hvidvin er en anden variant af den traditionelle suppe med løg. her skal du sautere løgene indtil de karamelliserede, hvorefter du tilsætter 12 deciliter hvidvin, som så koges næsten væk. men essensen af hvidvin har nu sat sig i løgene, hvorefter du kommer bouillon ved og ellers følger opskriften.
sauter kartofler og porrer i en gryde med olivenolie i et par minutter under omrøring. tilsæt bouillon og vanilje, læg låg på gryden og lad det koge i 20 minutter, eller til kartoflerne er møre. blend suppen med lidt piskefløde, til den er luftig, cremet og lækker, og juster konsistensen med lidt mere grøntsagsbouillon, hvis nødvendigt.
2 bagekartofler eller 34 store kartofler 2 lauerbærblade et par stilke timian 1 tsk karry 1 tsk røget paprika 2 spsk soya 2 spsk mørk balsamico 1 liter bouillon 1 sjat fløde et par skiver rugbrød til brødcroutoner salt peber sukker
skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. rengør porrer, løg og hvidløg, og snit, skær, og hak dem i passende stykker. varm olien i en gryde, og svits grøntsagerne sammen med chilipul
eret gem ca. snittet porre til bid og garniture. tilsæt kartoffeltern og sellerisalt, og hæld bouillon ved, så det dækker minimum liter.
skær løg og hvidløg i skiver. varm smør i gryde, og tilsæt løgene. drys med lidt salt, så løgene ikke så let brænder på. når løgene er godt blancheret, tag dem da af blusset og tilsæt hvedemel. rør godt rundt. kog 2 liter vand, og tilsæt boullion terningerne til. når de er opløst i vandet, hæld det da til løgene.
smelt smør i en gryde og tilsæt porre, kartofler og løg. vend det godt rundt i smørret, krydr med salt og peber. lad blandingen simre under låg ved svag varme i cirka 10 minutter. tilsæt herefter bouillon, bring suppen i kog og lad den simre i cirka fem minutter indtil grøntsagerne er møre.
grønsagerne svitses i gyldent smørret i 10 min. bouillonen hældes på og suppen småkoger 15 min. kom piskefløden i og suppen piskes med stavblender eller elpisker. spæd med mere bouillon, hvis suppen er for tyk, og smag til med salt og peber. franskbrødsskiverne skæres til snitter, der smøres og en osteskive lægges på.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Mattsson Nielsen - Naturlig mad uden tilsætningsstoffer
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Lækker mad på få minutter

Ingen madlavning - du skal blot varme og anrette

Mad uden tilsætningsstoffer

Ingen binding
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Madbox, Madlavning, Naturligt mad
Populære søgninger: Hummerbisque, Madpakke kasse, Meny amager vermlandsgade, Måltidskasser til 1 person, Nem og hurtig mad, økologisk catering, Rødvinssauce, Vegetarisk aftensmad nem, Meny nærum, Tomatsuppe af friske tomater, Kartoffel porre suppe uden fløde, Nem andesovs, Hummerbisque med kammuslinger, Gråsten kylling, Brun sovs til and, Meny borups allé, Kartoffel løg suppe, Dessert med chokolade
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support