Forside

Hummerbisque - Mattsson Nielsen

Jomfruhummerbisque med hvidvin, løg, tomat, fløde, fennikel og friske urter. super skøn og smagsfuld bisque til forret eller let aftensmad. se opskriften her
hummerbisque er en utrolig smagfuld suppe, som er god til enten forret eller hovedret. når man koger det hele sammen får man en suppe med utrolig meget smag og kraft. det kan være let at lave hummerbisque, hvis man har prøvet at flambere før.
jomfruhummerbisque. lav den lækreste jomfruhummerbisque. suppen er kogt op med grøntsager, vin og fiskefond. grundtilberedningen af jomfruhummerbisque kan også bruges med andre skaldyr, hummer, rejer og krabber. time. tilberedningstid 1 time, 20 min. person.
hummerbisque hummersuppe, opskrift, alletiders, kogebog alletiders kogebog. antal 8 pers. suppe. ret suppe skaldyrssupper. hovedingrediens hummer hummerskalleraffald. ukendt oprindelsesland. indsendt 20021029. 20191007.
hummerbisque inden du starter læg hummerhalerne i fryseren i cirka 20 minutter, inden du piller dem. så løsner kødet sig lettere fra skallerne og du undgår, at hummerhalerne går i stykker. pil kødet fra hummerhalerne og fjern tarmen med en lille, skarp kniv. læg halerne i en skål med husholdningsfilm over og stil
em på køl på køl.
lad bisquen trække i 2,5 time. når bisquen har hvilet tændes igen for varmen og den gives endnu et opkog. sigt bisquen over i en ny gryde og tilsæt smør og fløde og kog det igennem og smag til med salt. server evt. med et stykke pocheret helleflynder og godt brød. jomfruhummerbisque har en kraftig og dyb sødmefuld smag af skaldyr, som ...
hummerbisque er en ret, der især til nytår har sin popularitet. jeg mener helt klart, at den også har sin ret på andre tider af året men anerkender også fuldt ud, hvor god den er til årets store dag. garnituren kan du egentlig variere som du vil. jeg anbefaler dog klart en grøn olie af en art, alene for udseendets skyld. velbekomme
i dag omtaler vi bare den delikate franske forret som hummersuppe, men den kaldes også hummerbisque. bisquen har en del år på bagen efterhånden. du kan læse lidt om hummerbisquens historie nederst på siden.
hummerbisque del jomfruhummerne i halekødet og resten af skallerne. alt skal bruges, også hoveder og indmad. steg skallerne i lidt olivenolie, til de tager en lille smule farve. flambr hummerskallerne i et godt skud pernod. skallerne skal brændes let, men ikke for hårdt cirka 24 minutter .

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Mattsson Nielsen - Naturlig mad uden tilsætningsstoffer
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Lækker mad på få minutter

Ingen madlavning - du skal blot varme og anrette

Mad uden tilsætningsstoffer

Ingen binding
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Madbox, Madlavning, Naturligt mad
Populære søgninger: Hummerbisque, Madpakke kasse, Meny amager vermlandsgade, Måltidskasser til 1 person, Nem og hurtig mad, økologisk catering, Rødvinssauce, Vegetarisk aftensmad nem, Meny nærum, Tomatsuppe af friske tomater, Kartoffel porre suppe uden fløde, Nem andesovs, Hummerbisque med kammuslinger, Gråsten kylling, Brun sovs til and, Meny borups allé, Kartoffel løg suppe, Dessert med chokolade, Ris 4 personer, Tomatsuppe, Andefond køb, Brugsen fredensborg, Kartoffelporresuppe, Boller og karry, Færdigretter leveret, Rødgrød, æg næringsindhold, Hummerbisque opskrift,
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support