Forside

Udon nudler - Marley Spoon

Tilberedning sæt udon nudler i det kogende vand og kog det i ca. 3 min. det lader til at javascript er deaktiveret i din browser. du skal have javascript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.
nudler er en essentiel del af mange japanske retter og bruges vidt og bredt i det asiatiske køkken. i vores online asiatiske supermarked finder du mange typer nudler, så du kan lave dine yndlings nudelretter med nudler som soba, udon, somen og ramen.
udon nudler omfatter hvedemel, vand og salt. nogle gange tilsættes en lille mængde boghvede eller bønner med hvedemel.. den kaloriske værdi af produktet pr. 100 gram er 337 kcal. i japansk køkken er der omkring 30 sorter af nudler. afdelingen efter type afhænger af hvilken del af japan den er lavet.
udon nudler stammer fra japan og er lavet af mel, vand og salt. det er de tykkeste nudler, der findes i det japanske køkken og bruges ofte til nudelsuppe. udon nudlerne er velegnede til stegning og passer rigtig godt til både kød og fiskere
ter, såvel som til grøntsagsretter.
udon nudler er anerkendt for sit tykke, blank vis mere. 78 kr. inkl. fragt. 39 kr. til butik. akagi joshu tørret udon nudler 270 g. akagi tørrede udon nudler er en meget finere vis mere. fragt ukendt. 27 kr. til butik. itasan frisk udon nudler 200 g. friske udon nudler til en person fra det velk vis mere.
udon nudler friske vacumpakkede. ingredienser hvedemel og vand. relaterede produkter. dashi. 002
udon nudler omfatter hvedemel, vand og salt. nogle gange tilsættes en lille mængde boghvede eller bønner med hvedemel.. den kaloriske værdi af produktet pr. 100 gram er 337 kcal. i japansk køkken er der omkring 30 sorter af nudler. afdelingen efter type afhænger af hvilken del af japan den er lavet.
udon nudler friske 200g. reference ah53002. på lager. tykke udon hvedenudler der bruges i mange japanske nudelretter. kan bruges både i udon nudelsuppe eller i stegte retter som yaki udon. 15,00 kr. localshipping bestil nu og vi sender din pakke senest om 12 timer 53 minutter

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Marley Spoon - Spar 4 x 25 %
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Friske ingredienser og lækre opskrifter leveret til døren

- Fri fragt
- Vælg mellem 20 lækre opskrifter hver uge
- Sund, nærende og varieret aftensmad
- Spar 25 % på hver af de første 4 kasser
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Måltidskasse, Marleyspoon
Populære søgninger: Bønnegryde, Salat med kylling og avocado, Hakket svinekød, Kylling pesto bacon ovn, Madpakke kasse, Gnocchi ret, Pasta med brokkoli, Champignon på engelsk, Kate wesson food stylist, Pille små kartofler, Hvid pizza
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support