Forside

Torskefilet opskrift - Marley Spoon

Lad dem salte i 510 minutter. steg bacon på en pande i lidt smør til det er næsten helt sprødt tilsæt nu fintskåret løg og lad det riste med til de er semibløde. krydder med salt og sort peber. pluk og skyl persillen og hak det fint. vend fisken i lidt mel eller rugmel, og steg stykkerne i halvt smør, halvt neutral olie i 25 ...
skær imens torskefileten i passende stykker, og drys skindet med lidt mel. varm olien i en stegepande, og steg fisken på skindsiden, til den bliver helt hvid i kødet. kom et par klatter smør på panden, og lad det bruse af, så skindet løsner sig fra panden. drys med salt og peber.
fiskekassen uge 2611 torskefileterne deles i ensartede stykker, drysses med salt og henstår 15 min. sættes på et smurt ovnfast fad og bages i ovn ved 165 grader i 10 15 min., efter tykkelse. kartoflerne skures, kommes i kogende vand med salt, koges næsten møre og trækker færdig i vandet. server med rødbedetatar og peberrodscreme til.
torskeopskrifter 30 opskrifter med torsk. træk torsken i land og prøv den af med karry eller kokos eller tomat. prøv også en torskeburger, hvis du ikke har mest lyst farmors klassiske torsk med sennepssovs og rødbeder. den finder du også her. 3030.
vi har her samlet alle vores opskrifter med torskefilet lad dig inspirere og servr spændende mad med karolines køkken.
fisk skær torsken
portionsstykker, dup dem tørre og krydr med salt og peber. vend dem i et tyndt lag mel og steg dem gyldne og møre i olie på en pande ca. 3 min. på hver side. anret fisken på en bund af baconporresauten og med kartoflerne i en skål for sig.
torskefileten lægges i et smørsmurt ildfast fad sammen med hvidvin og fiskefond. pensl torskefileten med smeltet smør, salt og peber, timiankviste og dildkviste og læg folie hen over fadet. der skal hældes væske hen over torsken jævnligt ellers bliver der kun smag på den ene side. ovnen skal stå på 200 grader.
opskrifter med torskefilet uden skind. kokkens favorit. dampet torsk på svampe og persillebund. torskefilet torskefileterne duppes tørre og krydres med salt og peber. læg dem i den kogende fond i en gryde eller høj pande og dæk med et stykke stanniol. fisken skal dampes i 46 min. afhængig af tykkelse, til den bliver helt hvid og fast....
enten i mikroovn. 10 min ved højeste effekt. eller på tallerken over gryden med de kogende kartofler, endnu en tallerken kommes over som låg ca. 20 min. torsken er klar, når kødet er mælkehvidt. Æggene koges til hårdkogte æg og køles ned. de hårdkogte æg hakkes.
virkelig lækker opskrift på torsk i fad med porrer og æble samt en fantastisk karrysauce med fløde. smugkig på ingredienser 4 porrer se hvad du kan bruge overskydende porrer til

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Marley Spoon - Spar 4 x 25 %
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Friske ingredienser og lækre opskrifter leveret til døren

- Fri fragt
- Vælg mellem 20 lækre opskrifter hver uge
- Sund, nærende og varieret aftensmad
- Spar 25 % på hver af de første 4 kasser
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Måltidskasse, Marleyspoon
Populære søgninger: Bønnegryde, Salat med kylling og avocado, Hakket svinekød, Kylling pesto bacon ovn, Madpakke kasse, Gnocchi ret, Pasta med brokkoli, Champignon på engelsk, Kate wesson food stylist, Pille små kartofler, Hvid pizza, Sød kartoffel fritter, Salat med avocado, Indisk kylling kokosmælk, Hasselbagte kartofler, Sød kartoffel næringsindhold, Ovnfast fad engelsk, Tomater i ovn med ost, Butterdej med oksekød, Er hamburgerryg sundt, Frikadeller oksekød, Rejer og pasta, Veganske pølsehorn, Pasta med røget laks, Dampe broccoli, Spidskål kalorier
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support