Forside

Pasta kødsovs - Marley Spoon

Denne kødsovs er ganske enkel og virkelig nem at lave. først skal løg og derefter kød brunes af, og så tilsættes hakkede tomater, champignoner og ketchup. når sovsen har simret, så skal der pølsestykker i, som lige skal koge med de sidst 10 minutter. i mens kan du koge spaghetti, og så er der sådan set serveret.
spaghetti med kødsovs. 2 fed hvidløg et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram. tsk. 1 tsk. oregano, tørret. ds. 1 ds. hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g. hak løg og hvidløg, kom olie i en gryde, hæld først løgene heri.
kødsauce svits løgene gyldne i smør. kom kød og paprika i og lad det svitse med, til kødet har skiftet farve. tilsæt krydderier og vand og lad det hele koge sammen et kvarters tid. jævn evt. kødsaucen og smag til med salt og peber. kog spaghettien efter anvisningen på pakken. hæld vandet fra spaghettien og server sammen med revet ost. tips
pasta med kødsovs og ketchup vel og mærket købe ketchup og ikke min egen hjemmelavet variant er virkelig min guilty pleasure og måske er det også derfor, vi ikke får det så tit. kødsovs eller bolognese om man vil smager også himmelsk på spaghetti squash, find opskriften på hvordan du tilbereder spaghetti squash her.
spaghetti bolognese eller spaghetti kødsovs er en skøn pastaret, som hele familien elsker. her i en udgave, som er hurtig at tilberede, så aftensmaden kan komme på bordet i en fart. tilberedningstid 30 min. antal portioner 4 pers. denne opskrift er nem at lave.
pasta med kødsovs er den helt rigtige ops
rift når hverdagsmaden gerne skal være rigtig god. kødsovsen er nem at lave og den har masser af smag. samtidig kan retten laves af både børn og voksne, og denne pasta med kødsovs kan hurtigt blive en favorit hjemme hos jer. foto holger rørby madsen, madensvrden.dk.
pasta med kødsovs bolognese en ægte italiensk klassiker, der også har vundet stor udbredelse i de danske køkkener, er pasta med kødsovs også kendt som pasta bolognese. men der kan være stor forskel på udgaverne af den populære pastaret, og de fleste har deres helt egen måde at tilberede den på.
tilsæt hakket oksekød og svits kødet til det er gennemstegt. tilsæt hakkede tomater, tomatpure, krydderier og evt. revet grøntsager. tilsæt en anelse væske til kødsovsen får den rette konsistens og smag til med salt og peber. kog spaghetti som anført på pakken og server kødsovsen med spaghetti og ost.
one pot pasta med kødsovs er vildt lækker mad, som børnene med garanti er vilde med. jeg har lavet opskriften som one pot pasta, fordi det er nemt, hurtigt, bliver vildt lækkert og så sparer man lidt opvask. pasta med kødsovs er virkelig en klassiker og tilmed en super nem og hurtig hverdagsret og her er masser af grønt i retten også.
kødsovs er en ret, der kan varieres i det uendelige. kødsovs er endvidere en god måde at strække kødet på, hvis i pludselig bliver flere end forventet omkring middagsbordet. endelig er kødsovs en ret, der ikke behøver tage oceaner af tid at lave, men du må godt lade den simre et par timer, hvis du føler for det.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Marley Spoon - Spar 4 x 25 %
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Friske ingredienser og lækre opskrifter leveret til døren

- Fri fragt
- Vælg mellem 20 lækre opskrifter hver uge
- Sund, nærende og varieret aftensmad
- Spar 25 % på hver af de første 4 kasser
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Måltidskasse, Marleyspoon
Populære søgninger: Bønnegryde, Salat med kylling og avocado, Hakket svinekød, Kylling pesto bacon ovn, Madpakke kasse, Gnocchi ret, Pasta med brokkoli, Champignon på engelsk, Kate wesson food stylist, Pille små kartofler, Hvid pizza, Sød kartoffel fritter, Salat med avocado, Indisk kylling kokosmælk, Hasselbagte kartofler, Sød kartoffel næringsindhold, Ovnfast fad engelsk, Tomater i ovn med ost, Butterdej med oksekød, Er hamburgerryg sundt, Frikadeller oksekød, Rejer og pasta, Veganske pølsehorn
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support