Forside

Ovnbagt laks med spinat - Marley Spoon

Læg laksen ovenpå spinaten og drys med hakket løg. fadet sættes i en 200 grader c. alm. ovn i ca. 30 min. fadet skal ikke dækkes til. det er ikke nødvendigt med ekstra væde, men hvis man har lyst, kan der tilsættes en smule fløde eller hvidvin.
fjern skindet fra laksen, skær den i mindre stykker og fordel stykkerne oven på kartoflerne. hak løget. skyl og skær porren i tynde skiver. hvis der bruges frisk spinat skylles den og hakkes groft. opvarm olien og svits løg og porre et par minutter. tilsæt spinaten og svits den med i et par minutter. tag det derefter af varmen.
ovnbagt laks med cremet spinat og bulgur. lækker servering med udgangspunkt i den frosne laks. opskriftskategorier. hovedret. hverdag. få ingredienser. pssst, vi holder snigpremiere på en ny feature madplan få inspiration og hjælp til planlægningen af ugens aftensmåltider. prøv den her.
bland mornaysauce, vand, salt og peber sammen i en skål e
ler et stort decilitermål og hæld blandingen over kartoflerne og spinaten. sæt fadet i ovnen i 3035 minutter afhængig af ovn og kartoffelstykkernes størrelse. fjern skindet fra laksen jeg skærer det forsigtigt af med en kniv. krydr fisken med salt og peber.
ovnbagt laks med spinat. laks er en fisk, som alle blodtyper kan spise, og denne lækre fiskeret kan spises af alle dog skal man måske udelade chilien, hvis der er en blodtype a med ved bordet til 4 personer. arbejdstid 20 minutter, bages 15 minutter. ingredienser 500 g laksefileter 1 løg 500 g spinat 1 fed hvidløg
fantastiske opskrifter på fisk i ovn alt lige fra ultra nemme retter til sunde varianter med grøntsager og ovnbagt fisk med f.eks. fløde, spinat eller karry. bagt havkat med topping og rygeostcreme. en dejlig og enkel opskrift på bagt havkat med rygeostcreme og persilletopping. smugkig på ingredienser. 800 g havkat eller kuller eller lignende.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Marley Spoon - Spar 4 x 25 %
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Friske ingredienser og lækre opskrifter leveret til døren

- Fri fragt
- Vælg mellem 20 lækre opskrifter hver uge
- Sund, nærende og varieret aftensmad
- Spar 25 % på hver af de første 4 kasser
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Måltidskasse, Marleyspoon
Populære søgninger: Bønnegryde, Salat med kylling og avocado, Hakket svinekød, Kylling pesto bacon ovn, Madpakke kasse, Gnocchi ret, Pasta med brokkoli, Champignon på engelsk, Kate wesson food stylist, Pille små kartofler, Hvid pizza, Sød kartoffel fritter, Salat med avocado, Indisk kylling kokosmælk, Hasselbagte kartofler, Sød kartoffel næringsindhold, Ovnfast fad engelsk, Tomater i ovn med ost, Butterdej med oksekød, Er hamburgerryg sundt, Frikadeller oksekød, Rejer og pasta, Veganske pølsehorn, Pasta med røget laks, Dampe broccoli, Spidskål kalorier, Spaghetti og kødsovs
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support