Forside

Kylling pesto bacon ovn - Marley Spoon

Så skæres hvert kyllingebryst igennem på den lange led, til 2 ca. lige store stykker. der skæres en rille i hvert stykke, og den fyldes godt med pesto, hvorefter der vikles bacon om det hele. stykkerne sættes derefter i ovnen i et smurt, ovnfast fad eller som på billedet i en actifry med lidt fedtstof i bunden og skal have ca. 15 min., før de er færdige.
skær kartofler over på den lange led, kog dem til de næsten er færdige. stil dem til afkøling, hæld lidt olivenolie over. krydr brystene med salt og peber, omvikl herefter med sliced bacon. læg dem i et fad, og i varm ovn 200grader i ca. 30 min. tag dem ud og lad dem stå overdækket, indtil resten er færdig.
fold den anden halvdel over osten. drys med peber, og fold baconen omkring kyllingen. gentag fremgangsmåden for hvert stykke kylling.
mør et ildfast fad med lidt olie og læg kyllingefileterne i fadet. bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 25 minutter og yderligere 10 minutters grill, eller til baconen er gylden og sprød. se også
der lægges 2 tsk pesto på de rå kyllingfileter. bacon vikles omkring med enderne nedad. kommes i et ildfast fad. kommes i ovnen på midter rille på 175 gr. 45 min eller til de er flotte gylne. tips serveres med enten flødekartofler. ris pasta og grøn salat.
en hurtig ret til 5 personer. kyllingen får en utrolig lækker smag med bacon og pesto og det gør også at kødet ikke tørrer ud under stegningen. ingredienser 6 pæne stykker kyllingebryst pesto 2 pk. bacon. fremgangsmåde skær kyllingebrysterne i halve og fordel 12 tsk. pesto på toppen. rul et stykke bacon omkring og læg i et ildfast fad.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Marley Spoon - Spar 4 x 25 %
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Friske ingredienser og lækre opskrifter leveret til døren

- Fri fragt
- Vælg mellem 20 lækre opskrifter hver uge
- Sund, nærende og varieret aftensmad
- Spar 25 % på hver af de første 4 kasser
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Måltidskasse, Marleyspoon
Populære søgninger: Bønnegryde, Salat med kylling og avocado, Hakket svinekød, Kylling pesto bacon ovn, Madpakke kasse, Gnocchi ret, Pasta med brokkoli, Champignon på engelsk, Kate wesson food stylist, Pille små kartofler, Hvid pizza, Sød kartoffel fritter, Salat med avocado, Indisk kylling kokosmælk, Hasselbagte kartofler, Sød kartoffel næringsindhold, Ovnfast fad engelsk, Tomater i ovn med ost, Butterdej med oksekød, Er hamburgerryg sundt, Frikadeller oksekød, Rejer og pasta, Veganske pølsehorn, Pasta med røget laks
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support