Forside

Grøntsager i ovn med ost - Marley Spoon

Grøntsagsfad. grøntsagsfad er en lækker vegetarret, hvor også kødspiserne kan føle sig mætte og tilfredse. grøntsagerne bliver bagt i ovnen i cremet ostesauce og med ekstra ost på toppen.
læg grøntsagerne i et ovnfast fad osten fordeles ligeligt udover grøntsagerne sæt fadet i den forvarmede ovn i ca 15 min indtil osten er gylden tip du kan med fordel tilføje f.eks løg eller rødløg til dine ovnbagte grøntsager med ost. grønne bønner, squash og lignende gør sig også fortrinligt som ingredienser.
lækre grøntsager i ovn. rigtig nem og lækker opskrift på grøntsager bagt i ovnen, så de bliver gyldne og smager ekstra godt. den dejlige krydderiblanding giver en god smag til de ovnbagte grøntsager. smugkig på ingredienser. 1 kg kartofler. 8 gulerødder. 12 squash. 12 aubergine. 1 peberfrugt.
ca. 25 min. ved 200 varmluft. klargør grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. læg dem på en bageplade. smelt smørret og bland det med hvidløg, salt og peber. fordel det over grøntsagerne og vendt godt rundt sammen med rosmarinkviste. bag grøntsagerne i ovnen. smuld osten over grøntsagerne og pynt med basilikumblade.
grøntsager, og herunder altså porrer, sauteres af sammen med de øvrige ingredienser, inden hele retten steges færd
g i ovnen. og du skal glæde dig til den lækre kryddersovs, der simpelthen smager fantastisk til hakkebøfferne. opskriften er beregnet som hovedret til fire personer. se her hvad engelsk sauce er. opskrift på hakkebøffer med porrer
krydrede hakkebøffer i ovn med ost og grøntsager. mad i fad er det bedste, og i denne ret skaber krydrede hakkebøffer, cheddarost kartofler, grøntsager og tomatsauce en ovnret med masser af smag. retten får et sidste dejligt pift, hvis den serveres med creme fraiche, og den er perfekt til en dag, hvor det bare skal være nemt og lækkert.
krydr med hav eller stensalt og friskkværnet sort peber. fordel det revne ost i et jævnt lag, ud over blomkålen. stil det ildfaste fad i ovnen på den nederste bageplade, og lad osten på blomkålen gratinere i 1015 minutter. hold øje med osten, når den er gylden og fin, tages fadet ud af ovnen og serveres.
det vigtigste ved retten er at man blander grøntsagerne med fløde eller mornaysovsog pasta og så tilføjer en masse ost inden den kommes i ovnen. gratineret pasta i ovn er helt klart en af favoritterne herhjemme, da man kan få brugt en masse rester man har liggende og så er det en ret som bare smager rigtig godt lige meget hvad man vælger at putter i.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Marley Spoon - Spar 4 x 25 %
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Friske ingredienser og lækre opskrifter leveret til døren

- Fri fragt
- Vælg mellem 20 lækre opskrifter hver uge
- Sund, nærende og varieret aftensmad
- Spar 25 % på hver af de første 4 kasser
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Måltidskasse, Marleyspoon
Populære søgninger: Bønnegryde, Salat med kylling og avocado, Hakket svinekød, Kylling pesto bacon ovn, Madpakke kasse, Gnocchi ret, Pasta med brokkoli, Champignon på engelsk, Kate wesson food stylist, Pille små kartofler, Hvid pizza, Sød kartoffel fritter, Salat med avocado, Indisk kylling kokosmælk, Hasselbagte kartofler, Sød kartoffel næringsindhold
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support