Forside

Chili con carne ris - Marley Spoon

Chili con carne med kidneybønner, majs, rød og grøn peberfrugt samt ris. 350 g. forestia er nemme madretter, der ikke fylder meget i rygsækken, og som tilberedes uden bål eller andre varmekilder på bare 12 min. posen med chili con carne kommes i den medfølgende varmeelementspose.
tilsæt spidskommen, kanel, koriander, chili og hvidløg. rør rundt i et par minutter, skru lidt ned for varmen og tilsæt de hakkede løg. rør rundt, til løgene er gennemsigtige og klare, tilsæt nu oksekød og brun det. tilsæt de flåede tomater, hakkede soltørrede tomater og oksebouillon. læg låg på og lad det simre i en halv times tid.
rissalat. bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt risene under omrøring. kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg, i ca. 12 min. lad dem køle af.
drys de kogte ris med finthakket chili og mynte, og servr som tilbehør til chili con carne sammen med den kølige yoghurtcreme. pil og hak løg og hvidløg fint. rens chilierne, og hak dem fint. varm olien op i en stor gryde, og steg løg og chili sammen med krydderierne.
opskrift på chili con carne. den absolut bedste opskrift på chili con carne lavet med chokolade. vi elsker en stor portion varm chili med tilbehør af ris, nachos og en kold klat creme faiche på toppen. det må faktisk være en af vores yndlings simreretter. vores udgave er med grøntsager og chokolad
, men chokoladen kan sagtens udelades.
rist kødet på en tør slipletpande. pil løgene, hak dem fint og vend dem i kødet. tilsæt tomater og bouillonterning og kog det igennem. lad det simre 5 min. tilsæt de to slags bønner, tomatpure og chili.
chili con carne hak løg, hvidløg og chili fint. varm olien op i en stor gryde, og steg løg og chili sammen med krydderierne. tilsæt kødet i løgblandingen, lidt ad gangen, til det bruner. krydr med chiliflager, salt og peber. hæld hakkede tomater og bouillon i gryden, og lad retten simre i 30 minutter. rør i gryden undervejs. skyl bønnerne i en sigte, og hæld dem i gryden.
steg løg, hvidløg og chili i olivenolie i en gryde. tilsæt hakket oksekød og krydderierne paprika, spidskommen, koriander, kanel, salt og peber. vend rundt, og lad det stege, til kødet er brunet. tilsæt hakkede tomater, tomatpur og bouillon.
chili con carne opskrift med chokolade se her. lækker og spicy chili con carne med mørk chokolade, skært oksekød, kidneybønner, chili, ris og smagfuld creme fraichedressing. find opskriften her. chili con carne med ris og skært kød. 40 min.
tilsæt chili og krydderier, og rør det godt sammen. lad det simre i 510 minutter. tilsæt tomatpure, bouillon og hakkede tomater i gryden, og lad simre ved svag varme i ca. 10 min. rør undervejs. bønner og majs tilsættes, og din chili con carne skal nu simre yderligere 10 min, inden du smager den til med alt og peber.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Marley Spoon - Spar 4 x 25 %
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Friske ingredienser og lækre opskrifter leveret til døren

- Fri fragt
- Vælg mellem 20 lækre opskrifter hver uge
- Sund, nærende og varieret aftensmad
- Spar 25 % på hver af de første 4 kasser
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Måltidskasse, Marleyspoon
Populære søgninger: Bønnegryde, Salat med kylling og avocado, Hakket svinekød, Kylling pesto bacon ovn, Madpakke kasse, Gnocchi ret, Pasta med brokkoli, Champignon på engelsk, Kate wesson food stylist, Pille små kartofler, Hvid pizza, Sød kartoffel fritter
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support