Forside

Butterdej med oksekød - Marley Spoon

Få claus holms opskrift på sprøde butterdejsruller fyldt med krydret oksekød og feta. hurtig og nem aftensmad der vil smage både store og små. og er der butterdej tilovers, kan du passende lave flere butterdejsruller, der kan pakkes med i madpakken. et skønt indslag der med garanti vil blive spist.
læg kødet på dejen og form det som en lang pølse der skal være plads i begge ender. luk dejen til omkring kødet med en gaffel. pensl med æg og lav et mønster med en gaffel. tilsæt peber og friske skiver af hvidløg og drys derefter lidt estragon på toppen.
kom lidt mel på køkkenbordet og læg de optøet butterdejsplader sammen på rækker, så de danner en firkant. tryk dem samme og rul dejen en smule tyndere med en kagerulle. kom farsen ovenpå butterdejen og fordel den helt ud til kanterne.
kom den ene plade butterdej på en bageplade og smør den med pikantost, men lad 1 cm være fri hele vejen rundt. kom oksekødsblandingen på, men er der kødsaft på panden, så lad det blive i panden.
butterdejsrulle med oksekød. 500 gram champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon. dl. 1 dl. oksebouillon 1 tsk. 5 gram. 2 fed hvidløg et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram. spsk. 1 spsk. smør 1 tsk. 5 gram.
min opskrift med indbagt oksekød kan sagtens varieres. du kan sagtens både bruge andre kødtyper, ostetyper eller tilføje grøntsager til dine butterd
j med fyld. jeg kan anbefale følgende kombinationer cheddarost, hakket stegt oksekød, stegt bacon, tomat, syltede agurker, ketchup og sennep.
opskrifter butterdej. butterdej. vind en gasgrill fra morsø til en værdi af 4999 kr. i karolines køkkens sommerkonkurrence. når sommeren står for døren, finder danskerne grillen frem og nyder de friske danske grønsager, bær og frugter i madlavningen. intet siger sommermad som en tændt grill
fordel oksekødsfyldet på midten af butterdejen. kom dernæst spinatyoghurten ovenpå, og smuldr til sidst med feta. skær en række ridser i butterdejen på hver side af fyldet. fold enderne indover fyldet, og fold herefter de små butterdejsflapper henover fyldet de behøver ikke røre hinanden.
butterdejspakker med oksekød. dl. 1 dl. vand 1 tsk. 5 gram. spsk. 1 spsk. olie solsikkevindruekerne 1 tsk. 5 gram. olien varmes i en gryde, tilsæt finthakket løg og lad det stege ca. 2 minutter. kom kødet i gryden og brun det. tilsæt tomatpure, krydderier og vand, lad det småkoge i ca. 10 minutter kan med fordel laves dagen før.
de er nemme at lave og ikke så tidskrævende, så de kan laves selv på en hverdag. efter farsen er rørt sammen skal butterdejen foldes, og så er det bare i ovnen med dem i cirka en halv times tid. indholdet i de her butterdejspakker er hakket oksekød, men de smager også godt med hakket kylling eller svinekød i stedet for indbagt oksekød.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Marley Spoon - Spar 4 x 25 %
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Friske ingredienser og lækre opskrifter leveret til døren

- Fri fragt
- Vælg mellem 20 lækre opskrifter hver uge
- Sund, nærende og varieret aftensmad
- Spar 25 % på hver af de første 4 kasser
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Måltidskasse, Marleyspoon
Populære søgninger: Bønnegryde, Salat med kylling og avocado, Hakket svinekød, Kylling pesto bacon ovn, Madpakke kasse, Gnocchi ret, Pasta med brokkoli, Champignon på engelsk, Kate wesson food stylist, Pille små kartofler, Hvid pizza, Sød kartoffel fritter, Salat med avocado, Indisk kylling kokosmælk, Hasselbagte kartofler, Sød kartoffel næringsindhold, Ovnfast fad engelsk, Tomater i ovn med ost
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support