Forside

Butterdej med fyld - Marley Spoon

Butterdej fyldt med bl.a. spinat, parmasanost, citronsaft og sherry. server med en god salat eller brug dem i madpakken.
sådan en butterdejsstang med fyld er altså super lækkert både til aftensmad, til en luksus frokost, på en buffet, til tapas og ja meget mere. den her er med butterdej, kylling, bacon, peberfrugt, forårsløg og flødeost. en helt fantastisk kombination, hvis du spørger os.
sådan tilberedes butterdej med fyld. skyl de grønne linser, kassr vandet, og kog linserne i et nyt hold vand tilsat lidt salt i ca. 2025 minutter, til de er møre. opvarm imens ovnen til 220 c almindelig varme. skyl champignonerne, og hak dem groft.
flettet butterdej fyldt med oksekød, cheddar og min hjemmelavet big mac sauce og ja, den smager af big mac. server med lidt salat til og mere bi
mac sauce. så weekendens menu reddet bigmac butterdej aftensmad burger sauce ost butterdejsstang.
det er super simpelt at lave butterdej med fyld. denne version af butterdej med fyld, altså skinkepakker kræver hverken det store arbejde eller den store pengepung. det er nemlig en super nem og billig ret så ja, jeg er fan hvis man skal have mad til 4 mennesker, hvoraf 2 af dem ikke er helt små børn, så lav en dobbeltportion. server den med en super god salat eller nogle ovnbagte kartofler.
rul butterdejs pladerne ud til 10x25 cm og læg dem på en bageplade. skinken skærres i strimler og champignonerne i skiver, svitses herefter i smør. melet drysses i og der spædes med fløden. lad det koge 5 min.og afkøl det. læg fyldet på dejen, drys med ost og fold det ind, pensles med æg.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Marley Spoon - Spar 4 x 25 %
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Friske ingredienser og lækre opskrifter leveret til døren

- Fri fragt
- Vælg mellem 20 lækre opskrifter hver uge
- Sund, nærende og varieret aftensmad
- Spar 25 % på hver af de første 4 kasser
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Måltidskasse, Marleyspoon
Populære søgninger: Bønnegryde, Salat med kylling og avocado, Hakket svinekød, Kylling pesto bacon ovn, Madpakke kasse, Gnocchi ret, Pasta med brokkoli, Champignon på engelsk, Kate wesson food stylist, Pille små kartofler, Hvid pizza, Sød kartoffel fritter, Salat med avocado, Indisk kylling kokosmælk, Hasselbagte kartofler, Sød kartoffel næringsindhold, Ovnfast fad engelsk, Tomater i ovn med ost, Butterdej med oksekød, Er hamburgerryg sundt, Frikadeller oksekød, Rejer og pasta, Veganske pølsehorn, Pasta med røget laks
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support