Forside

Væghængt seng - Manaya Webshop

Få en foldud seng hvorfor skal sengen egentligt reservere et værelse hele døgnet, når vi nu kun har brug for den om natten. løsningen senge der kan klappes op blev faktisk brugt en hel del før i tiden, men er nærmest blevet glemt i dag, hvilket betyder at det stort set er umuligt at finde udbydere.
den billige væghængte seng fra moderno er monteret i et hvidt skab og findes i målene 90200, 120200 og 140200 cm. sidstnævnte er monteret i et skab med en bredde på 153 cm, en højde på 217 cm og en dybde på 46 cm. bag de hvide fronter mat eller højglans gemmer sig en indbydende seng, som både er nem og hurtig at folde ud.
en skabsseng eller en seng indbygget i væggen giver dig et ekstra soveværelse, når du har brug for det. på samme tid har du et funktionelt rum. det er som at tilføje et værelse til dit hjem til en brøkdel af prisen for, hvad det ville koste at udvide og bygge om.
en vægseng kan fungere på flere forskellige måder den kan laves som en reol eller en seng, som slås op i et skab efter brug dette kaldes også en skabsseng. en skabsseng er særdeles praktisk, hvis du har lidt plads og gerne vil benytte den frie plads til andre formål, det kunne f.eks. være til sommerhuset, kollegiet, studieværelset eller til lejligheden.
concetto skabsseng i 160 x 200 cm. med en
skabsseng får du den perfekte løsning og maksimal udnyttelse af børneværelset, gæsteværelset, lejligheden eller sommerhuset, sengen giver omgivelserne helt nye indretnings muligheder som ingen anden seng kan bidrage med. skabssengen leveres komplet med alt hvad der behøves for at montere den selv. der...
sengegavlene monteres enten på selve sengen, direkte på bagvæggen eller den står på gulvet. hos jysk har vi sengegavle i mange størrelser, der passer til en enkeltmandsseng, halvandenmandsseng, seng eller en dobbeltseng. køb bløde, polstrede sengegavle i forskellige designs høj, lav, ensfarvet, med knapper eller med syninger.
køber man den rigtige seng behøves den ikke at være grim og kluntet at se på. en god seng giver dig varme mens vejret er koldt og bider, den holder familien varm selvom problemerne i hverdagen står til kanten og så vigtigst af alt den føles rigtig at ligge i og ikke som at have kroppen nede i en kold plastikpose. mere om væghængt seng
stabil vægseng i stål som sparer plads. væghængt seng model i malet stål er perfekt til dig som mangler plads til flere overnattende gæster og ikke har nok gulvplads. du tænker måske også kreativt evt. i form af at skulle tjene ekstra på dit hotel, vandrehjem, bb udlejning og skabe plads til flere sengepladser.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Udløber om 8 timer
Manaya Webshop - Din online møbelshop
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Manaya

– Din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Interiør, Design
Populære søgninger: Køjeseng til 3, Dobbeltseng mål, Park bænk, Vægseng billig, Vægseng, Køjeseng, Billig enkeltseng, Lille sovesofa med chaiselong, Madras til tremmeseng, Eksklusive møbler, Salvador grande, Væghængt seng
Webshoppen forhandler 468+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support