Forside

Trammeseng - Manaya Webshop

Babytrold mia tremmeseng. babytrold mia er en super flot tremmeseng, der er lavet i 100 kvalitetsfyrretræ. denne tremmeseng kan indstilles i to forskellige niveauer, så dit bar kan bruge den i længere tid. tremmesengen har en samlet vægt på 18 kg samt følgende mål, bredde 60 cm længde 120 cm og højde 72 cm. pris fra 1.599 kr.
sebra tremmeseng er endnu et godt bud på en kvalitetsseng, der kan vokse i takt med barnet og som dermed har mange års brugbarhed. sebra tremmesengen er fremstillet i birketræ og kan fås i forskellige farver, hvoraf mange dog kun bliver produceret i begrænset antal.
en tremmeseng er den sikre og praktiske seng, som den lille bruger de første par år af sit liv. de første år af babyens liv skal der soves rigtig meget. det er dog sjældent, at den lille helt har forstået at hanhun faktisk meget gerne må sove hele natten, men det er en af lyksalighederne ved at få børn en babyseng er dog vigtig for at barnet kan sove både trygt og godt.
en tremmeseng er noget af det babyudstyr, som vi kalder for uundværligt. vil du blive klogere på andet babygrej, som du bestemt heller ikke kan undvære, så se forbrugerrådet tænks liste med uundværligt babyudstyr her .
tremmesengen er fremstillet af mdf, som er lakeret i en solid grå farve, der kombinerer smukt med de naturfarvede sengeben i massiv ask. sengebunden kan justeres alt efter barnets alder, så spædbarnet ligger med kun 31 cm til kanten, mens det større barn kommer ned at ligge med 61 cm til kanten. mål 120
x 60 cm.
tremmeseng 12 fantastiske og flotte tremmesenge i 2021. 18 dec. tremmesenge danner kernen for den gode babysøvn og sender dit barn trygt af sted til drømmeland. søvnen er vigtig for dit barns udvikling, og dit barn vil tilbringe mange timer i sin tremmeseng. derfor tager det tid at finde den helt rigtige babyseng, som gør dit barn tryg og ...
tremmesenge til din baby både nu og om et par år. ikea sortimentet har et stort udvalg af holdbare og stabile tremmesenge, og på mange af dem kan du fjerne den ene side, når dit barn bliver større, så sengen kan bruges i flere år. se alle tremmesenge. se alle tremmesenge.
vi har designet hver enkelt tremmeseng, så den altid er stabil og solid. det betyder, at den kan gå i arv til fremtidige søskende eller videre i familien. hvem ved. måske går yndlingslegetøjet også i arv, når barnet er klar til at slippe det. en tremmeseng plejer at blive udskiftet med en børneseng, når barnet er omkring 23 år.
childhome tremmeseng natur. pris 1.299 kr. bedømmelse ingen levering 12 uger childhome tremmeseng er en helt simpel og standard tremmesemg til din nyfødte baby, der har brug for et sikkert og trygt sted at sove. dit barn har i gennemsnit kun mulighed for at sove her til det bliver omkring 6 måneder gammelt.
tremmeseng, leander tremmeseng, sengen er hvid, og i fin stand dog med brugsmærker. sengen kan både fungere som seng til de helt småvugge, og også tremmeseng og juniorseng. der medfølger sengehest. madras og lagen til.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Manaya Webshop - Din online møbelshop
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Manaya

– Din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Interiør, Design
Populære søgninger: Køjeseng til 3, Dobbeltseng mål, Park bænk, Vægseng billig, Vægseng, Køjeseng, Billig enkeltseng, Lille sovesofa med chaiselong, Madras til tremmeseng, Eksklusive møbler, Salvador grande, Væghængt seng, Opbevaring grenå, Køb møbler på nettet, Grenå postnummer, Flot sovesofa, Kontinentalseng 200x200, Allergi madras, Slagbænk, Plukkevogn, Florentina pino, 140 seng, Chaiselong sofa, Nærværende
Webshoppen forhandler 468+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support