Forside

Tilbud hjørnesofa - Manaya Webshop

Altid billige sofaer hos møbellageret tilbud hver dag hos møbellageret har vi et stort udvalg af billige kvalitetssofaer. vi holder priserne nede, fordi vi ikke har dyre showrooms og få udgifter til administration. det kommer dig til gode. køb din nye sofa online nemt og bekvemt.
hos møbellageret finder du et bredt udvalg af hjørnesofaer til billige priser. se vores udsalg og tilbud her. 30 års erfaring hurtig levering
i vores brede sortiment finder du nemt en populær hjørnesofa uden at overskride budgettet. vi har ofte gode tilbud både her i shoppen og i vores butikker. din drømmesofa skal også holde til at blive brugt hver dag. derfor får du altid 2 års reklamationsret, når du handler hos xlmøbler.
hjørnesofaer. en hjørnesofa er ideel til dig, der vægter maksimal udbytte af stuens kvadratmeter højt. hjørnesofaen er et populært valg, fordi den har plads til hele familien og forener stil og funktionalitet i et komfortabelt møbel.
uanset hvilken sofa man er ude efter, om det er en billig sofa billige sofaer, en usofa, en sofa på tilbud eller ønsker et tilbud på sofa, en sofa grå eller mørkegrå sofa. ja vi kunne blive ved, u anset hvad du er på udkig efter så kan vi med 110 finde noget der ville passe hjem til dig.
sammenlign
tilbud og priser på hjørnesofa. på tilbudsugen.dk finder du alle ugens aktuelle tilbud og tilbudsaviser på t samlet sted klik her og spar penge nu
køb hjørnesofa på bilka. vores hjørnesofaer fås i flere farver og kvaliteter, og du kan vælge netop den hjørnesofa, der passer bedst ind i din nuværende indretning eller til den indretning, som du drømmer om.
hjørnesofa med venstrevendt pufafslutning i gråbrunt bonded læder. slanke ben i sort metal. sædet er polstret i koldskum, der giver en fast og stabil støtte, mens rygpuderne polstret med granulatfiberfyld giver en blødere komfort til ryggen. højde 85 cm, længde 293 cm, vægt 109 kg, breddedybde 217 cm. 8.999,.
med en hjørnesofa i læder eller stof får du ekstra meget plads til hygge. på denne side finder du et bredt sortiment af hjørnesofaer på tilbud samt hjørnesofaer i læder og andre lækre, behagelige materialer. vi ønsker at tilbyde møbler i lave prisklasser, så du kan få råd til kvalitet.
find den perfekte hjørnesofa. er du på udkig efter den helt rigtige sofa til hjørnet i din stue, så har biva et udvalg, der kan imponere de fleste. her finder du ikke alene lækkerier i bløde og behagelige materialer du finder også masser af sofaer med både flotte og funktionelle designs.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Manaya Webshop - Din online møbelshop
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Manaya

– Din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Interiør, Design
Populære søgninger: Køjeseng til 3, Dobbeltseng mål, Park bænk, Vægseng billig, Vægseng, Køjeseng, Billig enkeltseng, Lille sovesofa med chaiselong, Madras til tremmeseng, Eksklusive møbler, Salvador grande, Væghængt seng, Opbevaring grenå, Køb møbler på nettet
Webshoppen forhandler 468+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support