Forside

Sovesofa med pocketfjedre - Manaya Webshop

Så kan du finde den hos danbo møbler. en sovesofa er en praktisk og pladsbesparende måde at udnytte pladsen i et rum på. sovesofaen kan i det daglige anvendes som sofa, og om aftenen kan den slås ud og anvendes til seng. med en sovesofa har du altid en ekstra seng klar, hvis du skal have overnattende gæster.
sovesofaernes liggekomfort varierer meget alt afhængigt af hvilken teknologi, der er anvendt i fremstillingen. hvis du vil have en sovesofa, som føles mest muligt som en rigtig seng, anbefaler vi, at du vælger en sovesofa med pocketfjedre. det har eksempelvis recastsovesofaen, som du kan læse mere om her.
nyhamn springmadras med pocketfjedre artikelnummer 803.414.96. længde 146 cm vægt 19.92 kg diameter 34 cm pakker 1. samlevejledning og dokumenter. samlevejledning nyhamn stel, 3pers. sovesofa 804.554.64 nyhamn betræk til sovesofa 3 103.415.98 nyhamn springmadras med pocketfjedre 803.414.96.
behagelig komfortf
lelse med pocketfjedre. inviterer du gæster til at overnatte, så er det en fornøjelse af kunne tilbyde dem komfortfølelsen i dublexo splitback eik sovesofa. sovesofaen er nemlig fremstillet med en ægte springmadras med pocketfjedre. pocketfjedre er gode, fordi de giver en ergonomisk støtte tilpasset kroppens konturer og vægt.
denne 2personers sovesofa er blandt andet udstyret med excesspocketfjedre som sørger for at øge liggekomforten og giver dig en særdeles god nats søvn. sovesofaen fås med betræk i flere forskellige farver, og når den slåes ud kan du opnå et liggeareal på hele 155 centimeter.
sovesofa, ikea, b 140 l 200, sovesofa uden brugsspor i skøn blå nuance fra røg og dyrefrit hjem. madresen er med pocketfjedre, hvilket gør sofaen til en god seng. 1 år og nærmest ikke brugt 2100 københavn Ø 22. jul 850 kr. sovesofa, ilva, recast plus, b 140 l 200, sovesofa med pocketfjedre, plads til dyner mm. nedenunder.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Manaya Webshop - Din online møbelshop
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Manaya

– Din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Interiør, Design
Populære søgninger: Køjeseng til 3, Dobbeltseng mål, Park bænk, Vægseng billig, Vægseng, Køjeseng, Billig enkeltseng, Lille sovesofa med chaiselong, Madras til tremmeseng, Eksklusive møbler, Salvador grande, Væghængt seng, Opbevaring grenå
Webshoppen forhandler 468+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support