Forside

Primo betyder - Manaya Webshop

Primo. først, i starten af. primo februar betyder således i starten af dvs. i første tredjedel af februar. del med andre type reklame. tilbage. .
tidsmæssigt først i. se også medio ultimo. ord i nærheden engang i næste måned først i februar medio februar midt i februar ultimo februar sidst i februar ...vis mere. ord i nærheden ...vis mindre. læs mere om den danske begrebsordbog. grammatik primo mÅnedÅr.
primo er et udtryk, der anvendes inden for regnskab. ordet betyder direkte oversat i begyndelsen, og referer til tidspunktet for regnskabsperiodens start.
fortræffelig af bedste kvalitet synonym førsteklasses antonym sekunda ord i nærheden fremragende udsøgt overlegen førende forrest første 1...vis mere den skulle først istandsættes, men så ville vi også få en prima lejlighed, og til en rimelig pris biogr1991 biografi, litteratur, 1991
hvad betyder det for din ferie ingen risiko for karantæne før, under eller efter ferien ingen krav om test på rejsemålet før hjemrejsen til danmark ingen krav om vaccine alle kan rejse frit mod fremvisning af eucoronapas med dokumentation for vaccine, negativ test eller immunitet
primo hvad betyder primo primo hentyder i regnskabsverdenen til at være i start
n af noget. udtrykkene bruges ofte i regnskabsmæssig regi og siger noget om tidspunktet for forskellige ting. det kan f.eks. være i forbindelse med en regnskabsperiode, og ved at angive primo foran, vil det betyde, at der henvises til regnskabsperiodens start.
primo er den første del af tidsperioden. medimo den mellemste og sjældent benævnt, og ultimo den sidste del. feks. er der i gennemsnit 30 dage i en måned. de første 10 dage i måneden betegnes som primo, de næste mellemste 10 dage som medimo, og de sidste 10 dage er altså ultimo.
det betyder, at 2 gange om året modtager primo danmark as en kvalitetesundersøgelse fra det tyske testinstitut fskz e. v., som er kontrolorgan for ordningen. ralgz er den tyske ralstandard i klasse a. standarden er defineret af branchenorganisation gtegemeinschaft kunststoff fensterproflsysteme e.v, hvilket primo danmark as er medlem af.
primo er en tidsangivelse, der hentyder til at være i starten af noget. primo kan bruges i mange forskellige sammenhænge, men bruges især inden for regnskabets verden. eksempler på primobetegnelser kan være primo regnskabsperiode, og her henvises der til regnskabsperiodens start. hvad er ultimo det modsatte af primo er ultimo.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Manaya Webshop - Din online møbelshop
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Manaya

– Din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Interiør, Design
Populære søgninger: Køjeseng til 3, Dobbeltseng mål, Park bænk, Vægseng billig, Vægseng, Køjeseng, Billig enkeltseng, Lille sovesofa med chaiselong, Madras til tremmeseng, Eksklusive møbler, Salvador grande, Væghængt seng, Opbevaring grenå, Køb møbler på nettet, Grenå postnummer, Flot sovesofa, Kontinentalseng 200x200, Allergi madras, Slagbænk, Plukkevogn, Florentina pino
Webshoppen forhandler 468+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support