Forside

Modul hjørnesofa - Manaya Webshop

Vores modulsofaer kan du sammensætte på lige præcis den måde, der passer til dig og dine behov. du kan sammensætte den helt klassiske sofa eller prøve nye, spændende sammensætninger. der er bl.a. mulighed for at sammensætte en hjørnesofa, så den passer til det særlige hjørne i stuen eller en uformet sofa med god plads.
mogens hansen 2614 6 personers hjørnesofa, 3 delt, polstret i frej col.15 og olieret ben i eg. mogens hansen 2614 double, 2 delt, polstret i frej col.15 og olieret ben i eg. moduler. moduloversigt her kan du finde de brikker som du kan bygge din egen personlige modulsofa op af. længere nede på siden kan du finde eksempler som kan hjælpe ...
en modulsofa giver dig mulighed for at lade kreativiteten få frie tøjler en modulsofa er et møbel, der er lige så individuelt i sin stil og udtryk, som du er med en modulsofa er din næste indretningside altid lige rundt om hjørnet. du får mulighed for at prøve forskellige ideer af lige meget hvor gakkede de end måtte være.
modulsofaer. leder du efter de eftertragtede modulopbyggede sofaer, så er du kommet til det rette sted. boshop sælger mange af vores sofaer i moduler, som du selv kan sammensætte. modulsofaen kan være det ideelle valg, når man skal ud at købe en ny sofa.
hjørnesofa med højrevendt chaiselong, antracitgråt stofbetræk og ben i matsort metal. modul
r kan tilføjes og sammensættes efter behov. højde 80 cm, længde 391 cm, breddedybde 241 cm
moderne hjørnesofa . de fleste vælger en hjørnesofa baseret på de forskellige størrelser. vælg en 3pers hjørnesofa, helst en sovesofa, og placer det i et lille opholdsrum for fuldt ud at værdsætte filmaftenen. hvis du er så heldig at hæve en stor stue, overvej en 5pers. eller 6pers. hjørnesofa eller en stor uformet sofa.
sammensæt din helt egen, unikke modulsofa. modulsofaer giver dig en unik mulighed for at bestemme, hvordan din nye yndlingssofa skal se ud. du vælger helt selv de forskellige elementer, som den skal bestå af, og på den måde kan du tilpasse den netop dig og dine ønsker.
hjørnesofakategorien er særligt populær, fordi den forener komfort med design og praktiske forhold. vores hjørnesofaer har bløde og behagelige hynder, der understøtter kroppen og skaber perfekt siddekomfort, samtidig med at de afspejler et flot og designrigtigt udseende uanset om du efterspørger et moderne udtryk, et mere retrolook eller et klassisk design.
med en hjørnesofa i læder eller stof får du ekstra meget plads til hygge. på denne side finder du et bredt sortiment af hjørnesofaer på tilbud samt hjørnesofaer i læder og andre lækre, behagelige materialer. vi ønsker at tilbyde møbler i lave prisklasser, så du kan få råd til kvalitet.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Manaya Webshop - Din online møbelshop
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Manaya

– Din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Interiør, Design
Populære søgninger: Køjeseng til 3, Dobbeltseng mål, Park bænk, Vægseng billig, Vægseng, Køjeseng, Billig enkeltseng, Lille sovesofa med chaiselong, Madras til tremmeseng, Eksklusive møbler
Webshoppen forhandler 468+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support