Forside

Kvalitetssofa - Manaya Webshop

3 personers sofa med vendbare læder hynder. en klassisk tremmesofa med god siddekomfort, top kvalitet, og med et design som passer ind de fleste steder. velegnet til brug som institutionsmøbel. vælg imellem stel i lakeret eller sæbebehandlet bøg, og læderfarver i brun, cognac eller sort.
du har nu en gylden mulighed for at slå dig løs i vores store univers af 3 personers sofaer i enestående kvalitet. vi kan foruden et stort udvalg byde på en nem og sikker bestillings og betalingsprocedure. læg blot den ønskede sofa i kurven og fortsæt til checkout. så får du snart leveret din nye kvalitetssofa.
beskrivelse. studio er en kvalitetssofa, som har samlet alt det bedste i t design. med silikone og latex i ryg og sæder med duntop er komforten allerede på plads. hertil kommer et lækkert design med en beklædt forkant og oprejste armlæn, der stadig indeholder samme bløde linjer, som sofaens puder. studios ben er også vigtige at nævne.
dallas 3 pers. sofa sort læder. mål h 95 cm x b 217 cm x d 95 cm. dallas 3 pers. lædersofa i stilrent design med bløde, afrundede fomer. sofaen er betrukket med sort regenereret læder og opbygget med et tykt lag skum, som sikrer en yderst behagelig komfort. en langtidsholdbar kvalitetssofa. varenummer 3592. tilstand ny vare.
beskrivelse juul 101 sofa. juul 101 sofaen, designet af jens juul eilersen, er en moderne sofa af høj kvalitet. juul 101 fås i mange forskellige størrelser, som giver dig muligheden for at skabe den helt perfekt
sofagruppe, der matcher dit hjem og dine behov.
natuzzi edition c054 sofaen fra natuzzi er en kvalitetssofa, til de personer som holder af flot design, og god komfort. sofaen har manuelle nakkestøtter, vip i armlæn og laves i forskellige typer læder, som er bløde og åndbare. i sæderne på sofaen har vi lagt koldskum i, for at sikre god komfort, og lang levetid.
sofaer stort udvalg af flotte og klassiske sofaer. skalma cl 600 32 sofasæt. klassisk dansk produceret 32 prs sofasæt med bøge gavle. super komfort. tilbud 17.499,00. ontario 2,5 pers. sofa. enkelt og elegant 2,5 personers sofa i flot og slidstærkt møbelstof. tilbud 3.399,00. 3 personers sofa.
billund sofa møbler spar penge ved at sammenligne priser på 15 modeller læs anmeldelser og eksperttest betal ikke for meget gør den bedste handel nu
sofaen er til for at blive brugt, og det har vi også sørget for, at du kan gøre med god samvittighed. alle vores stoftyper kommer med minimum 25.000 martindale, der garanterer dig en kvalitetssofa, der samtidig er designet efter dine ønsker. for du kan selv være med til at bestemme stoftype og farve på den sofa, du har udset dig.
svendborg er en kvalitetssofa, som har samlet alt det bedste i t design. med silikone og latex i ryg og sæder med duntop er komforten allerede på plads. hertil kommer et lækkert design med en beklædt forkant og oprejste armlæn, der stadig indeholder samme bløde linjer, som sofaens puder. svendborgs ben er også vigtige at nævne.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Manaya Webshop - Din online møbelshop
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Manaya

– Din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Interiør, Design
Populære søgninger: Køjeseng til 3, Dobbeltseng mål, Park bænk, Vægseng billig, Vægseng, Køjeseng, Billig enkeltseng, Lille sovesofa med chaiselong, Madras til tremmeseng, Eksklusive møbler, Salvador grande, Væghængt seng, Opbevaring grenå, Køb møbler på nettet, Grenå postnummer, Flot sovesofa, Kontinentalseng 200x200, Allergi madras, Slagbænk, Plukkevogn, Florentina pino, 140 seng, Chaiselong sofa, Nærværende, Topmadras 200x200, Opbevaringsrum, Hjørnesofa, Gebyrfri kort, Søskende klapvogn
Webshoppen forhandler 468+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support