Forside

Køjeseng - Manaya Webshop

Vælg den køjeseng med eller uden forhæng der passer dit barn eller dine børn bedst her på siden, og bestil den hjem online i dag. vi leverer den til dig fragtfrit og med 30 dages returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger.
en køjeseng er pladsbesparende og derfor meget populær i mindre boliger, bl.a. sommerhuse, men for mange børn er køjesengen ikke bare en seng, den er også et legemøbel. børn elsker at sove i køjer, og som du kan se på udvalget findes de i meget fantasirige udgaver som hus, med trapper og med skrivebord og legeplads.
kØjesenge og brikse til bØrnevÆrelset. når vi skal indrette værelserne til vores børn, har vi ofte stort fokus på, at der skal være plads til at lege her. køjesenge og brikse er nogle af de senge, som opfylder dette krav. i mindre værelser er en køjeseng eller højseng især en god løsning, da de frigiver en masse plads.
top 3 køjesenge tilbud. en køjeseng er et rigtig godt valg t
l børneværelset børnene kan sove sammen, men stadigvæk hver for sig. alternativt kan du stille en eller to køjesenge i gæsteværelset, så der er plads til ekstra mange overnattende gæster. den største fordel ved køjesenge er nemlig, at de er super pladsbesparende.
denne super flotte moderno pia køjeseng har 2 faste sovepladser samt en stor udtræksseng, sengen er den ideelle løsning til den store børne familie. sengen er lavet af certificeret hvidlakeret fyrtræ og kan ligeledes opdeles i 3 enkelte senge køjesengen har også 2 store underskuffer sengen har følgende mål længde 208 cm bredde 98 cm højde 185 cm...
køjeseng 2020 her er den bedste køjeseng til børn. findes der noget mere hyggeligt end at sove i køjeseng den underste køje bliver til en hyggelig hule, og at kravle op i den øverste giver et sus i maven. i dag er der rigtig mange, der vælger at købe en køjeseng til børneværelset, og det er ikke altid bare for at spare på pladsen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Manaya Webshop - Din online møbelshop
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Manaya

– Din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Interiør, Design
Populære søgninger: Køjeseng til 3, Dobbeltseng mål, Park bænk, Vægseng billig, Vægseng, Køjeseng, Billig enkeltseng, Lille sovesofa med chaiselong, Madras til tremmeseng, Eksklusive møbler, Salvador grande, Væghængt seng
Webshoppen forhandler 468+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support