Forside

Høj dobbeltseng - Manaya Webshop

Min dobbeltseng er absolut et af mine yndlingssteder i mit hjem. det er der flere grunde til. bl.a. er den virkelig lækker at ligge i, og så er den nem at komme i og ud af, fordi det er en høj dobbeltseng. det er måske også fordi, jeg laver så mange ting, jeg godt kan lide i min seng.
dobbeltseng eller kontinentalseng har du tænkt over, hvad forskellen er på en kontinentalseng og dobbeltseng der er faktisk en forskel, selvom de to forskellige sengetyper godt kan se ens ud. en dobbeltseng er ofte en bred betegnelse for en seng med plads til to personer.
i dag. 2.000 kr. dobbeltseng, ikea sultan skaun, b 140 l 200, ikea sultan skaun seng sælges. sengen er tre år gammel, og har været brugt med en tyk topmadras, hvorfor den fortsat er i god stand. sengen er til den faste side, men kan gøres blødere med en topmadras. sengen skal afhentes på nørrebro.
find d
n rette dobbeltseng vi bruger omkring en tredjedel af vores liv på at sove. det er meget tid, men samtidig spiller en god nattesøvn også en vigtig rolle for både vores fysiske og psykiske helbred, og hvordan vi klarer os i hverdagen.
en dobbeltseng er typisk det mere generelle begreb om en seng, hvor der er plads til to personer. en kontinentalseng er en specifik type dobbeltseng, der består af tre lag en underseng nederst, en springmadras midt i og en topmadras øverst. lagene på en kontinentalseng gør, at den typisk er højere end en almindelige dobbeltseng.
masterbed standard elevation 90x200 cm. trådløs elevation og 5 komfortzoner for ergonomisk liggekomfort. produceret i danmark af dygtige håndværkere. 15 års garanti på fjeder og rammebrud og 5 års garanti på motor. med 60 dages komfortgaranti. læs mere. køb nu. normalpris 10.598 kr. spar 5.299 kr.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Udløber om 8 timer
Manaya Webshop - Din online møbelshop
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Manaya

– Din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Interiør, Design
Populære søgninger: Køjeseng til 3, Dobbeltseng mål, Park bænk, Vægseng billig, Vægseng, Køjeseng, Billig enkeltseng, Lille sovesofa med chaiselong, Madras til tremmeseng, Eksklusive møbler, Salvador grande, Væghængt seng, Opbevaring grenå, Køb møbler på nettet, Grenå postnummer, Flot sovesofa, Kontinentalseng 200x200, Allergi madras, Slagbænk, Plukkevogn, Florentina pino, 140 seng, Chaiselong sofa, Nærværende, Topmadras 200x200, Opbevaringsrum, Hjørnesofa
Webshoppen forhandler 468+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support