Forside

Halvandenmandsseng størrelse - Manaya Webshop

En halvandenmandsseng ligger rent størrelsesmæssigt mellem en enkeltmandsseng og en dobbeltseng. den måler typisk 140 centimeter i bredden og 200 centimeter i længden. sengene kommer i mange forskellige designs og prisklasser. vi har gjort researcharbejdet for dig og fundet frem til 10 af de bedste modeller i størrelsen 140200 centimeter.
halvandenmandssenge i forskellige længder er man lidt højere end gennemsnittet, har man sikkert oplevet, at den klassiske sengelængde på 200cm ikke er helt nok. derfor vælger en del høje mennesker, at vælge en seng, der har 10 cm. eller 20 cm. mere i længden hvor længden altså ender med at blive 210 cm. eller 220 cm.
den klassiske halvandenmandsseng kaldes også en trekvart seng og passer i størrelsen til både singler og par. det er som sagt 140x200cm der er den typiske størrelse, men 120x200cm er også en mulighed. med 140x200cm er der rigelig plads til 2 personer uanset størrelse, mens en 120x200cm godt kan blive lidt trang.
denne halvandenmandsseng er både billig og rummelig. den er således perfekt til dig der ønsker en god kombination af seng og opbevaringsplads, uden at investere en stor portion penge. halvandenmandssengen fra no
disk fjer måler de sædvandlige 140200 centimeter, men adskiller sig fra andre senge ved at have et par store opbevaringsrum under den todelte madras.
halvandenmandsseng. her på siden finder du et stort udvalg af halvandenmandssenge140200. klik dig ind på vores kategorier eller se hele udvalget herunder.
på bilka.dk har vi et bredt udvalg af lækre halvandenmandssenge, der med størrelsen 140x200 cm både kan bruges i soveværelset, i børne eller teenageværelset eller i gæsteværelset. køb og prøv alle møbler på bilka.dk
boxmadras 140 x 200 den perfekte halvandenmandsseng. denne størrelse er perfekt til dig, der ikke har meget plads i hjemmet, men alligevel ønsker en seng med plads til to. den er god til for eksempel en 1værelses lejlighed, hvor der skal være plads til overnattende gæster, men uden at der er behov for en egentlig dobbeltseng.
størrelsesguide til sengetøj her kan du finde en oversigt over alle de danske størrelser sengesæt. klik på den enkelte kategori for at se udvalget af bambussengetøj. den traditionelle størrelse hovedpudebetræk er 6063 cm i danmark, men vi tilbyder og hovedpudebetræk i 5070 cm også kendt som hotelpuden grundet den aflange form.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Manaya Webshop - Din online møbelshop
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Manaya

– Din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Interiør, Design
Populære søgninger: Køjeseng til 3, Dobbeltseng mål, Park bænk, Vægseng billig, Vægseng, Køjeseng, Billig enkeltseng, Lille sovesofa med chaiselong, Madras til tremmeseng, Eksklusive møbler, Salvador grande
Webshoppen forhandler 468+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support