Forside

Autostol med hjul - Manaya Webshop

Doona er verdens første autostol med integreret vogn. den er designet til forældre, der vil have en sikker og praktisk løsning, når det gælder transport af deres børn, og frigører plads i bagagerummet, da du ikke behøver at medbringe en separat barnevogn eller klapvogn.
den lette og stabile taburet med hjul fra tectake i klassisk design forener god siddekomfort med stor fleksibilitet. arbejdstaburetten, som kan drejes 360, kan nemt samles og kan indstilles trinløst i højden fra 48 cm til 63 cm. den 10 cm tykke kunstlæderoverflade gør det behageligt at sidde på taburetten, der også er let at gøre ren.
autostol, op til 13 kg , andet mærke doona, doona autostol inkl. isofixbase lækker autostol med hjul inkl. isofixbase autostolen passer perfekt til dig der gerne vil passe på dig selv og din ryg når baby skal transporteres til og fra bilen, ind at handle osv.
autostol, op til 18 kg , cybex juno 2fix, 2 stk autostole fra cybex. bedst i test juno 2fix i farven pure black med isofix. 918 kg. købt novembe
2019 har kvittering fra pixizoo.dk. bru...
autostol fra branford med isofix. kan bruges til børn i vægtklasse 936 kg, gruppe i ii iii. med store og godt polstrede sidestykker til optimal sidekollisionsbeskyttelse. med god siddekomfort og justrbar nakkestøtte. gruppe 1, 2 og 3. passer til børn på 9 36 kg. ece r 4404godkendt.
autostol, op til 18 kg , maxi cosi axissfix, passer til børn fra 61 cm og op til 105 cm isize godkendt en stol der har mulighed for at dreje 360 grader. monteres med isofix og top tether gø...
maxicosi autostol. hos Ønskebørn har vi et stort udvalg fra maxi cosi. i vores udvalg af autostole, har vi blandt andet autostole med og uden isofix. med det smarte isofix er det nemt at klikke en maxicosi autostol korrekt fast i bilen, så den sidder som den skal.
i forbindelse med hjulskift tilbyder vi at opbevare de ekstra fire hjul uden beregning, indtil du skal bruge dem igen maks. 8 måneder. du vælger selv, hvilken af 300 bonuspartnere, der skal skifte og opbevare dine hjul.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Manaya Webshop - Din online møbelshop
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Manaya

– Din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Interiør, Design
Populære søgninger: Køjeseng til 3, Dobbeltseng mål, Park bænk, Vægseng billig, Vægseng, Køjeseng, Billig enkeltseng, Lille sovesofa med chaiselong, Madras til tremmeseng, Eksklusive møbler, Salvador grande, Væghængt seng, Opbevaring grenå, Køb møbler på nettet, Grenå postnummer, Flot sovesofa, Kontinentalseng 200x200, Allergi madras
Webshoppen forhandler 468+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support