Forside

Makrelforfang - Lystfiskeren Webshop

Det bedste makrelforfang består typisk af fem mindre kroge med enten blæksprutter, perler, fjer eller andet lokkemiddel. forfang til makrel kan til forveksling minde om torskeforfang, men krogene er dog noget mindre.
makreller kan tit findes tæt på kysten, så det er ikke en nødvendig hed at komme langt ud på havet. for at fange makreller kan man pirkefiske med sit makrelforfang og en mindre pirk, et blink eller wobler i bunden. hvis du rammer en stime kan forfanget hurtigt blive fyldt.
molen er høj og makrellerne kan være tunge. specielt hvis der fiskes med makrelforfang og pirk har du chancen for at fange op til seks makreller på en gang. dette kan være for meget vægt for en almindelig fiskestang og derfor bør man overveje kun at bruge tre kroge på forfanget.
et makrelforfang er en langt forfang med små kroge, som simulerer byttedyr for makrellerne. derfor er det ikke ualmindeligt at fange flere makreller af gangen, når man fisker med makrelforfang. er man til lettere fiskeri kan man også fiske med ul fiskestænger med små blink, spinnere eller wobler.
udvalgte makrelforfang 1 fladen makrelforfang 4 stk makrelforfang bedst i test . 2 jenzi makrelforfang 7709007 makrelforfang. 3 søvik makrelforfang 182 makrelforfang. 4 søvik makrelforfang 229 makrelforfang. 5 søvik makrelforfang 800 makrelforfang. 6 søvik mak
elforfang 802 makrelforfang. .
makrelforfang er den nemmeste måde at fange makreller på, hvor forfanget bliver bundet over en kastepirk eller et blink.
makrelforfang. makrelforfanget er uden tvivl det mest effektive våben, når der er mange makreller altså når du står og kaster ud i en stime. her har makrellerne ikke tid til at kigge nærmere på byttet, da konkurrencen er stor, og de æder stort set alt, hvad du kaster ud til dem.
makrellerne kan fanges på flere måder. den traditionelle er en stang med 50100 gr. kastevægt, et blink på 60100 gr. og et makrelforfang. disse forfang fås i mange typer og udførelser, vær blot sikker på at hovedlinen er rimelig kraftig, 0.40 0.60 mm. så kan fiskeriet begynde.
makrelforfang. denne kategori indeholder forskellige typer af makrelforfang makreller kan fanges med alt fra blink til makrel forfang alt efter om der fiskes fra kysten eller fra en båd. makrelforfang ligner meget sildeforfang, men har oftest færre men større kroge 34 stk og tykkere line.
makrelforfang. når du skal fiske makrel, så får du det bedste resultat med et makrelforfang. et makrelforfang er en række af kroge som bliver bundet over en kastepirk eller et blink. på langt de fleste makrelforfang finder du 5 7 fluer med kroge. der findes rigtig mange forskellige makrelforfang, som du kan vælge mellem.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Lystfiskeren Webshop - Fiskegrej og outdoor

55 Har anvendt dette
Lystfiskeren tilbyder lækkert fiskegrej, luftvåben og trekking/outdoor

Lystfiskeren.dk har efter mange års erfaring specialiseret sig i fiskeudstyr, fiskegrej og alt hvad der hører til.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Fiskegrej, Outdoor, Fiskeri, Sportfiskeri, Fiskegrej, Luftvåben, Trekking
Populære søgninger: Sweater mænd, Skydeline, Fiskegrej roskilde, Haglöfs slumber 3s, Outdoor xperten, Køb fiskestang, Vadejakke, Fjallraven ovik frost cardigan, Merrell bare access gtx, Merrell eventyr ridge, Fisu2, Tæge, Shimano stradic ci4+ fa 4000, Lamson remix hd, Merrell ashland vee mid, Ledlites e7, Fiskestang, Carinthia hig 3.0 multicam, Fjallraven byron solid pom hat, Ovik structure sweater, Haglöfs tight l
Webshoppen forhandler 1651+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support