Forside

Flueliner til kysten - Lystfiskeren Webshop

Klasse 4 er en traditionel størrelse til tørflue og nymfefiskeri, men ses fra tid til anden også i hånden på inkarnerede fluefiskere der fisker på kysten. denne flueline type passer til en stang som scott radian 9x27 5. måske den mest ideelle lineklasse til ørredfiskeri. en klasse der kaster med tørfluer, nymfer og vådfluer og streamers.
det perfekte skydehoved til kysten. 499,00 dkk. vis produkt. topklasse flueliner til kysten fra guideline.
fluefiskeri. vores udvalg til fluefiskeri rækker fra mærker såsom simms, vision og rio. af skydeliner har vi blandt andet liner fra rio, flueliner fra vision, net fra greys, tilbehør fra simms, loon og blandt andet fluen pattegrisen til at fuldende din flueoplevelse. til fluefiskeri på kysten har vi åndbare vaders fra simms der er toppen af poppen ...
flueliner. en flueline er en speciel type fiskeline, der bruges til fluefiskeri. den er typisk tungere og kraftigere end andre typer fiskeline, da den linen i sig selv fungerer som kastevægt. det er fluelinen, der skal transportere fluen som vejer tæt på ingenting ud til fisken, så der er brug for nogen vægt bag.
det kan være svært at finde den korrekte line til dit behov og her kan de
være nødvendigt at snakke med en ekspert omkring dette. i danmark er vi også rigtig glade for skydehoveder til kystfiskeriet efter havørreder men også til Åen efter både laks og havørreder. denne linetype er udviklet til at man hurtigt kan kaste 2025 meter ud.
kystfluer der virker her finder du et et bredt sortiment af udvalgte og effektive kystfluer, som virker i jagten på kystens havørreder. lige fra forårets børsteormsfluer, til rejefluer, kutlinge imitationer, tanglopper og tobisfluer. du finder her fluer til havørred, samt multefluer.
wf flueliner weight forward wf eller weight forward fluelinen kaldes på dansk klumplinen og er nok den mest anvendte line i danmark. wf linen kaldes en klumpline, da linen er tykkest i den ene ende typisk den forreste tredjedel. det er i denne ende af wf fluelinen, at kastevægten sidder, hvorfor den også har fået navnet kasteklumpen.
flueliner. fluefiskeri er sjovt og effektivt. og hos lystfisk.dk, sætter vi en ære i at kunne guide dig, uanset om du er nybegynder eller proff. vi tilbyder alle løsdele, samt færdigpakkede sæt i alle prislag. uanset om du vil fiske i pt sø, å, elv, fjord eller på kysten, har vi det rette grej på lager.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Lystfiskeren Webshop - Fiskegrej og outdoor

59 Har anvendt dette
Lystfiskeren tilbyder lækkert fiskegrej, luftvåben og trekking/outdoor

Lystfiskeren.dk har efter mange års erfaring specialiseret sig i fiskeudstyr, fiskegrej og alt hvad der hører til.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Fiskegrej, Outdoor, Fiskeri, Sportfiskeri, Fiskegrej, Luftvåben, Trekking
Populære søgninger: Sweater mænd, Skydeline, Fiskegrej roskilde, Haglöfs slumber 3s, Outdoor xperten, Køb fiskestang, Vadejakke, Fjallraven ovik frost cardigan, Merrell bare access gtx, Merrell eventyr ridge, Fisu2, Tæge, Shimano stradic ci4+ fa 4000, Lamson remix hd, Merrell ashland vee mid, Ledlites e7, Fiskestang, Carinthia hig 3.0 multicam, Fjallraven byron solid pom hat, Ovik structure sweater
Webshoppen forhandler 1651+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support