Forside

Fiskekort hvide sande - Lystfiskeren Webshop

Fra yderste kant af vestkysten, hvor vinden blæser mest og havet æder en bid af stranden hvert år finder du hvide sande røgeri. siden 1969 har vores mål været at skabe uforglemmelige smagsoplevelser med fokus på de friske råvarer og respekt for traditionerne.
fra molen i hvide sande kan du fange fladfisk, og i sæsonerne sild og makrel httpswww.hvidesande.dkhvidesandefiskeri
mole mekkaet fiskeri på molen. molen er et fantastisk sted, som tiltrækker en lang række fiskearter. pa stenene vokser vegetation, der tiltrækker smafisk, som rovfisk kommer og jager. det skaber et grundlag for fiskearter, som fladfisk, torsk, sej, multer, havørred, havbars, alekvabber, makreller og mange flere.
lystfiskeren.dk stort udvalg af fiskestænger, fiskegrej, tilbehør og outdoor tøj. køb med hurtig dag til dag levering og billig levering.
udstyr og grej til fiskeri og udendørs aktiviteter finder du her på avance hvide sande. vi har et stort udvalg af udstyr til både, i vores jernvare finder du bla. anker, sjækler, blokke og meget andet, dertil har vi også et stort sortiment af fiskerbeklædning, som redningsveste, striktrøjer, gummistøvler og waders.
men også hvide sande i vestjy
land er kendt for sit gode sildefiskeri. fisker du sild ved hvide sande skal du dog være opmærksom på, at strømmen bliver for stærk til fiskeri, hvis sluserne er åbne. er sluserne derimod lukket, så er der ingen strøm og så samler sildene sig foran slusen.
makreleventyret og hvordan du fanger makreller. den lune sommervind blæser lidt udover den gyldne horisont. mågerne dykker efter brislinger og småsild i overfladen og nedenunder jager en af de bedst fightende fisk i danmark. det er højsommer i hvide sande og makrellen er på rov, lige nede foran dine fødder.
hvide sande sportsfisker center nørregade 2b, dk6960 hvide sande tlf 45 40 38 80 86 email kontakthvidesandesportsfiskercenter.dk cvr 36114673 ...
velkommen til fiskeriets hus. fiskeriets hus er et lokalhistorisk museum med både ferskvand og saltvands akvarier. stedet fortæller om holmsland klits historie før, nu og i fremtiden.
hvide sande ligger lige ud til den barske vestkyst og når vejret driller, så fiskeri langs kysten eller på havnen ikke er muligt, kan man finde en af de nærtliggende put and take søer. faktisk så ligger put and take søerne nærmest som perler på en snor langs den jyske vestkyst.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Lystfiskeren Webshop - Fiskegrej og outdoor

51 Har anvendt dette
Lystfiskeren tilbyder lækkert fiskegrej, luftvåben og trekking/outdoor

Lystfiskeren.dk har efter mange års erfaring specialiseret sig i fiskeudstyr, fiskegrej og alt hvad der hører til.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Fiskegrej, Outdoor, Fiskeri, Sportfiskeri, Fiskegrej, Luftvåben, Trekking
Populære søgninger: Sweater mænd, Skydeline, Fiskegrej roskilde, Haglöfs slumber 3s, Outdoor xperten, Køb fiskestang, Vadejakke, Fjallraven ovik frost cardigan, Merrell bare access gtx, Merrell eventyr ridge, Fisu2, Tæge, Shimano stradic ci4+ fa 4000, Lamson remix hd
Webshoppen forhandler 1651+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support