Forside

Stikkontakt lampe - Lyshygge Webshop

Med afbryder og led lampe. hvid med tangent. 1 modul. webshop butik. fleste butikker. 134,00. fuga stikkontakt dobbelt uden tangent. indsats uden tangenter. 1 model.
stikkontakter afbrydere stikpropper tangenter rammer til stikkontakter indendørsbelysning. bordlamper gulvlamper loftlamper spots væglamper julebelysning indendørs udendørsbelysning. solcellelamper udendørslamper sensorlamper julebelysning udendørs lyskilder. halogenpærer glødepærer ledpærer lysstofrør smart belysning batterier. batterier
ud over vores brede udvalg af stikkontakter, tilbyder vi også et hav af forskellige afbrydere der passer til dine behov. hos os får du både afbrydere som kan monteres direkte på væggen, samt gennemgangsafbrydere som kan monteres på en ledning til tænd og sluk af f.eks. lamper.
skal du udskifte en kontakt eller stikkontakt, skal du sikre dig, at strømmen er afbrudt først. skal du udskifte en kontakt kroneafbryder, tænder du først for den, så den lampe den styrer, er tændt. skal du udskifte en stikkontakt, sætter du en lampe i kontakten, og tænder for den, så du kan se, at lampen lyser.
lampe, marksljd, jock bordlampen fra marksljd er designet i to forskellige farver sort og hvid. lampen egner sig perfekt til skrivebordet eller kontoret, da både stangen og skæ
men kan drejes som ønsket. med til lampen følger 2 meter ledning og stik til lampen, så den er lige til at sætte i stikkontakten.
hos lampemania tilbyder vi forskellige former og størrelser af stikkontakter til forskellige formål. herunder stikkontakter til køkkenet. til klassiske stikkontakter tilbyder vi elegante og stilfulde modeller. til den moderne stil tilbyder vi, gulv stik, stikkontakter, smarte stik samt stikkontakt med usb.
natlamper til stikkontakt, også kaldet plugin natlamper hjælper dig og dit barn med at sove bedre om natten, og de er også med til at forhindre ulykker, fordi de kaster lys på afsatser, trapper og gange. endelig hjælper de også dit barn med ikke at være bange for mørket og skræmmer monstre og spøgelser væk, der bor under sengen fantastisk
et stik er en nødvendighed, hvis du har brug for at kunne levere strøm til elektriske apparater. og har du flere elapparater, der skal tilsluttes den samme stikkontakt, er der brug for en stikdåse. klik ind, læs guiden og se priserne hos bauhaus.
jeg har købt en lampe, som jeg tænkte kunne tilsluttes via ledningen til lampeudtag, men nu viser det sig at der er et stik i den ene ende af ledningen. derfor vil jeg gerne lave mit lampeudtag om til en stikkontakt, så jeg kan tilslutte lampen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Lyshygge Webshop - LED stearinlys i god kvalitet
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Lyshygge er en dansk webshop, der primært sælger LED stearinlys i god kvalitet men til yderst konkurrencedygtige priser, derudover har vi stort fokus på kundeservice.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: LED, Stearinlys, Lyskæder
Populære søgninger: Led lys med bevægelig flamme, Solceller til haven, Led stearinlys med bevægelig flamme, Kalenderlys led, Lyskæde med batteri, Lisa lampen, Kalenderlys historie, Led bordlampe ledningsfri, Stearin julelys, Batteri lys
Webshoppen forhandler 124+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support