Forside

Nattlampe stikkontakt - Lyshygge Webshop

Led nattlampe 360 til stikkontakt led nattlampe 360 til stikkontakt led nattlampe 360 til stikkontakt belysning elkjøp du må aktivere javascript for at hjemsiden skal fungere optimalt.
rundt lednatlys esby med en tusmørkesensor til stikkontakt. esby led nattlampe er et lille, moderne natlys til stikkontakt, som kan tændes slukkes manuelt eller aktiveres via den integrerede skumringssensor. det oplyser mørke gange samt børn og soveværelser, hvorved ledlyskilden udsender et behageligt varmt hvidt lys.
nattlamper og nattlys passer både på barnerommet og de voksnes soverom, men også i gangen og i trappen hvor det er lett å snuble. nattlys med batteri eller til å sette rett i stikkontakten brukes ofte på barnerommet slik at det skal føles tryggere i nattemørket.
hvis lampen ophænges på væggen kan du med fordel nøjes med at benytte batterier, da den bruger 6 x aa batterier. du kan dog også vælge at stille lysrammen på et bord eller en hylde, og så tilslutte den en stikkontakt ved hjælp af en adapter som skal købes separat. lysrammen måler 30,5 x 21,5 centimeter, og den er 7 centimeter tyk.
led natlys erno udstyret med en sensor til stikkontakt. den lille, runde lednattlampe erno, som simpelthen er tilsluttet stikkontakt til betjening, giver orienteringsfarvet orienteringslys. den er udstyret med en dag nattsensor og en bevægelsessensor, så den tænder og slukker helt af sig selv.
nattlamper. i sortimentet vårt er det nattlamper som plugges i et strømuttak, monteres med skruer eller teip o
de som kan plasseres løst. noen tennes automatisk ved skumring og lyser til det lysner og andre tennes ved bevegelse, f.eks. når du går forbi. alle nattlampene våre har ledbelysning, noe som er både bærekraftig og energibesparende.
stikkontakt. har du behov for en ny stikkontakt elektroimportøren har et stort utvalg og de nyeste stikkontaktene innfelt, på vegg, nedfellbar, til bad og mye mer vi fører de største merkene som elko, elko plus, namron og abb vi har stikkontakter med eller uten jord, ulike farger og usb. sorter etter. bestselger nyheter pris høy til lav pris ...
køb dit barns natlampe fra jollyrooms store udvalg. vi har lamper til alle, både børn og voksne, men uanset om i foretrækker væglamper, loftslamper eller bordlamper, så er der forskel på lamperne. en natlampe, som skal bruges som vågelampe, er bedst med afdæmpet lys, mens en læselampe, der slukkes ved godnatkysset er en anden historie.
ansmann 5170083 led natlampe til stikkontakt hvid spar op til 67 på batterier til elværktøy se tilbud ... ansmann 5170083 led nattlampe til stikkontakt hvit nl4w ansmann 5170083 led nattlampe til stikkontakt hvit nl4w. flere visninger. kr 87,45 inkl. mva varekode 100011231.
nattlampe med 2x usb med denne smarte stikkontaktlampe som nattlampe får du en lampe som tenner automatisk når det bli mørkt så snart du setter pluggen i stikkontakten. nattlampen har 2 usb porter slik at du både kan opplade din smarttelefon, nettbrett, hagefakler og andre smarte devices som har behov for usb.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Udløber om 9 timer
Lyshygge Webshop - LED stearinlys i god kvalitet
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Lyshygge er en dansk webshop, der primært sælger LED stearinlys i god kvalitet men til yderst konkurrencedygtige priser, derudover har vi stort fokus på kundeservice.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: LED, Stearinlys, Lyskæder
Populære søgninger: Led lys med bevægelig flamme, Solceller til haven, Led stearinlys med bevægelig flamme, Kalenderlys led, Lyskæde med batteri, Lisa lampen, Kalenderlys historie, Led bordlampe ledningsfri, Stearin julelys, Batteri lys, Kahler juletræ til lys, Kalenderlys, Lys til jul, Nattlampe stikkontakt, Lysestager til juletræslys, Solcelle lyskæde, Dråber af lys, Georg jensen cobra gulvstager
Webshoppen forhandler 124+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support