Forside

Led lys med bevægelig flamme - Lyshygge Webshop

Der findes mange udgaver efterhånden af led lys med bevægelig flamme. og til den lave pris kunne man være en smule bekymret. men den blev gjort til skamme. det var de helt rigtige og ofte langt dyrere versioner werner elhauge via trustpilot
hvide led stearinlys på 40 cm. i højden med vippende flamme, som var de ægte lys. de bevægelig lys giver den helt rigtige effekt af et ægte stearinlys. leveres med timer funktion, så de lyser i 6 timer og er slukket 18 timer. du får her 2 stk. i en pakke. bruger 4 stk. aa batterier i alt, som ikke er inkluderet men som kan tilkøbes.
lysene er i ægte stearin med en flot, rustik overflade. lysene har en bevægelig led lysflamme, som er meget naturtro. bloklysene er alle 7,5 cm i diameter, og er henholdsvis 10, 12,5, og 15 cm høje og hvert lys bruger 2 x 2 aa batterier, som indsættes i bunden.
køb led lys med bevægelig flamme her. danmarks største udvalg af led stearinlys. vi har 12 dages levering og 5stjernet kundeservice.
led lys med bevægelig flamme 15 cm. led ly
med bevægelig flamme diameter 7,5 cm, 79 kr. inkl. fragt. 40 kr.
stearinlys med blafrende bevægelig flamme og led stearinlys med vippende. i denne kategori finder du både led bloklys med blafrende vippende flammen, led kronelys med bevægelig flamme og led fyrfadslys med blafrende. flamme som er med bevægelig flamme virker meget naturtro, men bruger mere energi end flammen som vipper.
anna led stearinlys med bevægelig flamme. anna led stearinlys er kendetegnet ved den flade flamme, der bevæger sig, når lysene er tændt. kollektionen indeholder både bloklys, kronelys og fyrfadslys. bloklysene er også kendetegnet ved den bløde fordybning øverst i lysene.
hvis du leder efter led stearinlys med bevægelig flamme, så er du havnet det rette sted. her på siden finder du hele sirius udvalg af led stearinlys med blafrende flamme. vi ser i disse år en stor efterspørgsel på led stearinlys med bevægelig flamme, da de skaber en god og hyggelig stemning, uden sod og risiko for den velkendte risiko for brandfare.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Lyshygge Webshop - LED stearinlys i god kvalitet
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Lyshygge er en dansk webshop, der primært sælger LED stearinlys i god kvalitet men til yderst konkurrencedygtige priser, derudover har vi stort fokus på kundeservice.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: LED, Stearinlys, Lyskæder
Populære søgninger: Led lys med bevægelig flamme, Solceller til haven, Led stearinlys med bevægelig flamme, Kalenderlys led, Lyskæde med batteri, Lisa lampen, Kalenderlys historie, Led bordlampe ledningsfri, Stearin julelys, Batteri lys, Kahler juletræ til lys, Kalenderlys, Lys til jul, Nattlampe stikkontakt, Lysestager til juletræslys, Solcelle lyskæde, Dråber af lys, Georg jensen cobra gulvstager, Lamper led, Lyskæde med hvid ledning, Batteri med stikkontakt, Indendørs lyskæde til stikkontakt, Led lys med batteri
Webshoppen forhandler 124+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support