Forside

Led lys med batteri - Lyshygge Webshop

Led lyskæder til batteri takket være led teknologien kan en lyskæde med 20 led lyse i ca. 100 timer på et sæt batterier. det er nemt at bruge lyskæderne der hvor du har lyst, da du ikke er afhængig af en stikkontakt.
andre varianter går på utskiftbare batteri. lamper med bevegelsessensor er fine til å lyse opp garderobeskap og bod. disse lampene slukkes automatisk etter noen sekunder uten registrerte bevegelser. mobile varianter kan brukes på terrassen eller balkongen. de kan også brukes som lykt mellom for eksempel hytte og anneks.
nordlux tin maxi dobbelt msensor. stor dobbelt udendørs væglampe i sort med indbygget sensor. 293,00 stk. lev. omk. tillægges. webshop. se mere. mere. ledvance led sensorlampe sølv batteri. til døren, entreen, kælder eller loft.
lygter og batterier campingudstyr thansen.dk
ledlys ledstixx batteridrevet osram led stixx indeholder 4 kraftige ledx27er og kan monteres på et væld af forskellige overflader, både vandrette og lodrette, af den medfølgende ståfod. foden kan monteres ved at fastgøre dens selvklæbende belægning på en overflade efter eget valg eller ved at montere den i det medfølgende skruegevind, der let bores ind i vægge og lofter.
carolin består af 10 batterilys fra sirius. de hvide led lys er hver 15 cm høje inkl. led pæren. lysene leveres med en grøn klemme, som du let kan påsætte, og hermed sætte lysene på juletræet, en gren, eller du kan blot bruge lysene i en stage p
sser til georg jensen lysholder. leveres inkl. fjernbetjening, som kan tænde og slukke alle lysene på en gang i enten 246 eller 8 timer ...
sensorlampe på batteri få lys i de mørke kroge i hjemmet, hvor du ikke har tilgang til fast strøm. denne smarte batterilampe giver dig lys lige der hvor du har behov for det. med den indbyggede sensor skal du ikke engang tænke på at lede efter afbryderen til at tænde og slukke for lampen.
batteri lampe sensor lamper er gode til steder hvor du kræver lidt ekstra lys når det er mørkt. det vil typisk være i skuret, ved trappen, i klædeskabet, på badeværelset eller på børneværelset. det gode er også, at de ikke lyser så meget, så du vil blive generet af det, hvis du bruger dem som natlys. tip du kan også montere en batteridrevet led lampe under din seng, så når du træder ud og det er mørkt, så har du lidt ekstra lys at navigere i. vågelys
lamper på batteri. sommetider oplever vi at der ikke er en stikkontakt, der hvor vi skal bruge den. her er en lille praktisk lampe på batteri det perfekte valg. i denne kategori kan du finde lamper både til indendørs og udendørs brug.
led strips er en smart løsning for dig, der gerne vil have noget mere lys, eller som gerne vil gøre et rum mere festligt. du kan både få ensfarvede og flerfarvede led strips, hvilket gør, at du kan skabe lige præcis det look, som du ønsker. hos bauhaus har vi et kæmpe udvalg af ledstrips og relateret tilbehør.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Lyshygge Webshop - LED stearinlys i god kvalitet
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Lyshygge er en dansk webshop, der primært sælger LED stearinlys i god kvalitet men til yderst konkurrencedygtige priser, derudover har vi stort fokus på kundeservice.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: LED, Stearinlys, Lyskæder
Populære søgninger: Led lys med bevægelig flamme, Solceller til haven, Led stearinlys med bevægelig flamme, Kalenderlys led, Lyskæde med batteri, Lisa lampen, Kalenderlys historie, Led bordlampe ledningsfri, Stearin julelys, Batteri lys, Kahler juletræ til lys, Kalenderlys, Lys til jul, Nattlampe stikkontakt, Lysestager til juletræslys, Solcelle lyskæde
Webshoppen forhandler 124+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support