Forside

Kalenderlys led - Lyshygge Webshop

Trommenisse led kalenderlys sirius og etly klarborg har sammen udviklet dette fine led kalenderlys. lyset er udsmykket med små grangrene og fine små trommer. nede i bunden af lyset sidder en sød lille tromme nisse. trommenissen er designet af etly klarborg, så det er selvfølgelig i hendes velkendte design.
sirius led kalenderlys med fjernbetjening. varenummer 6648700313. det brandsikre kalenderlys fra sirius. med sin bevægelige flamme i toppen efterligner sirius kalenderlys et vaskeægte lys. tilgengæld er der ingen fare for hverken dyr eller børn, når det tændes.
led kalenderlys luna led stearinlys lbd web aps ledproff.dk. led kalenderlys med en elegant og smukt dråbeformet flamme. der sidder en bævelig markør på lyset, som man flytter dag for dag. batteriets lange levetid betyder at man kan have lyset tændt hver dag op til 16,5 timer til juleaften, uden at skulle bekymre sig om batterier.
derfor blev vi ret begejstret da vi første gang så disse super fine led kalenderlys som du nemt
an tænde og få alt hyggen og glæde ved, og som har en super smart funktion, læs næste afsnit. vi ved at mange ikke ønsker levende kalenderlys i hjemmet, både fordi det kan være farligt med levende kalenderlys i hjemmet når man har børn og dyr, men også fordi at levende kalenderlys udsender skadelige partikler i hjemmet. derfor er et sirius led kalenderlys til batteri en oplagt ...
sara ledkalenderlys er 29 cm i højden og har en diameter på 4,8 cm. du kan altså sagtens bruge det i en klassisk juledekoration, lysestage eller hvor du end foretrækker at have dit kalenderlys. tallene fra 124 er skrevet på i en elegant sølvgrå farve. fjernbetjeningen er inkluderet, du skal dog selv sørge for 4 x aa batterier.
led kalenderlys find den billigste pris hos pricerunner nu .
luna led kalenderlys hvid. højde 25 cm. dia 5 cm. 149,00. dkk. på lager. tilføj til kurv. stor nyhed et led kalenderlys på batteri. dag for dag flytter du manuelt den bevægelige markør, så du kan tælle ned til juleaften.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Lyshygge Webshop - LED stearinlys i god kvalitet
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Lyshygge er en dansk webshop, der primært sælger LED stearinlys i god kvalitet men til yderst konkurrencedygtige priser, derudover har vi stort fokus på kundeservice.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: LED, Stearinlys, Lyskæder
Populære søgninger: Led lys med bevægelig flamme, Solceller til haven, Led stearinlys med bevægelig flamme, Kalenderlys led, Lyskæde med batteri, Lisa lampen, Kalenderlys historie, Led bordlampe ledningsfri, Stearin julelys, Batteri lys, Kahler juletræ til lys, Kalenderlys, Lys til jul, Nattlampe stikkontakt, Lysestager til juletræslys, Solcelle lyskæde, Dråber af lys, Georg jensen cobra gulvstager, Lamper led, Lyskæde med hvid ledning, Batteri med stikkontakt, Indendørs lyskæde til stikkontakt, Led lys med batteri, Belysning til haven
Webshoppen forhandler 124+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support