Forside

Batteri lys - Lyshygge Webshop

Led bloklys søger du led bloklys med bevægelig flamme og flot lys så er du kommet til det hele rigtige sted, for vi har et stort udvalg af led bloklys til batteri med et super flot varmt lys helt som du kender det fra rigtige bloklys led.
led lys skaber en hyggelig stemning er særdeles velegnet hvis du har småbørn eller husdyr, da du undgår brandfaren. sara tall hvid 2stk. Ø2 h25cm bevægelig flamme dkk 99,00. sara tall wave grå 2stk. Ø2 h25cm bevægelig flamme dkk 99,00. sara tall hvid 2stk. Ø2 h25cm bevægelig flamme. sara tall mandel 2stk. Ø2 h25cm bevægelig ...
vores sortiment af elektriske stearinlys består af flere forskellige mærker, som fx det meget populære mærke sirius. hos nynne kan du finde det batterilys med led flamme der passer bedst hjem til dig, og samtidig undgå at skulle skifte lys konstant, da de bedste led bloklys holder i flere år.
led lys batteri til kunstige stearinlys. vi har alle størrelser lige fra aa og lr44 og mange flere. køb online nu med hurtig levering.
dkk 483,00. læg i kurven. fragt tillægges. her hos frishop.dk forhandler vi både batterilamper til indendørs og udendørs brug. flere modeller kan bruges både inde indenfor og udenfor boligen. du finder bl.a. brand som abus, halo design, house nordic, mr beams, osram ledvance, philips og tarmo.
ledlys ledstixx batteridrevet osram. smart, mobilt ledlys fra osram led stixx indeholder 4 kraftige ledx27er o
kan monteres på et væld af forskellige overflader, både vandrette og lodrette, af den medfølgende ståfod. foden kan monteres ved at fastgøre dens selvklæbende belægning på en overflade efter eget valg eller ved at montere ...
fyrfadslys med blinkende flamme effekt i hvid leveres med timer funktion samt batterier så de er klar til brug. timer funktion funger på den måde, at lysende er tændt i 6 timer og så slukket i 18 timer. dette gentages dag til dag. perfekt til brug i hjemmet eller på kontoret samt på plejehjem.
danmarks største udvalg af led stearinlys. kunstige stearinlys tilbyder alt indenfor led bloklys stearinlys fremstillet i ægte stearin samt boligtilbehør.
led stearinlys. de batteridrevne stearinlys er i dag så livagtige, at det kan være svært at se forskel. i vores udvalg af led stearinlys finder du derfor fantastiske alternativer til den klassiske stearinlys, uden at gå på kompromis med udseendet og den hyggelige atmosfære. med et ledlys slipper du for at bekymre dig om sikkerheden, den ...
batterilamper lamper på batteri. sommetider oplever vi at der ikke er en stikkontakt, der hvor vi skal bruge den. her er en lille praktisk lampe på batteri det perfekte valg. i denne kategori kan du finde lamper både til indendørs og udendørs brug. det perfekte valg til at belyse kælderens mørke kroge, garderobeskabets dybder og sørge for lys til de sene aftener på campingturen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Lyshygge Webshop - LED stearinlys i god kvalitet
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Lyshygge er en dansk webshop, der primært sælger LED stearinlys i god kvalitet men til yderst konkurrencedygtige priser, derudover har vi stort fokus på kundeservice.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: LED, Stearinlys, Lyskæder
Populære søgninger: Led lys med bevægelig flamme, Solceller til haven, Led stearinlys med bevægelig flamme, Kalenderlys led, Lyskæde med batteri, Lisa lampen, Kalenderlys historie, Led bordlampe ledningsfri, Stearin julelys, Batteri lys, Kahler juletræ til lys, Kalenderlys, Lys til jul, Nattlampe stikkontakt, Lysestager til juletræslys, Solcelle lyskæde, Dråber af lys
Webshoppen forhandler 124+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support