Forside

Batteri led lampe - Lyshygge Webshop

Molgan ledbelysning, hvid, batteridrevet. dine børn kan føle sig trygge på de natlige besøg på badeværelset, eller hvis de sniger sig ind i de voksnes soveværelse, fordi lyset tænder og slukker automatisk. testet i henhold til nogle af verdens strengeste sikkerhedsstandarder.
led batteri lampe find den billigste pris hos pricerunner nu .
batteridrevne lamper dette er lamper som er ideelle på steder du ikke har stikkontakt tilgjengelig. noen av variantene kan lades opp med medfølgende lader eller ladestasjon.
led lamper på batteri. som nævnt lyser lamperne ved hjælp af ledpærer. de giver et perfekt hvidt lys uden at afgive varme, samtidig med at de er energibesparende. pakken indeholder 2 stk. opsættes med skruer ikke inkluderet
batteri lampe sensor lamper er gode til steder hvor du kræver lidt ekstra lys når det er mørkt. det vil typisk være i skuret, ved trappen, i klædeskabet, på badeværelset eller på børneværelset. det gode er også, at de ikke lyser så meget, så du vil blive generet af det, hvis du bruger dem som natlys. tip du kan også montere en batteridrevet led lampe under din seng,
så når du træder ud og det er mørkt, så har du lidt ekstra lys at navigere i. vågelys
her den denne batteridrevet led lampe et godt valg da den ikke fylder ret meget og samtidig giver et fint lys. den batteridrevede led lampe måler kun 8 cm i højden og 7 cm i diameter foden er 5,7 cm i diameter. batteri medfølger ikke batteridrevet led lampe med magnet er batteridrevet, lyset er led og strømkilden er 3 x aaa batteri medfølger ikke. vi anbefaler altid, at du benytter batterier af god kvalitet.
lamper på batteri. sommetider oplever vi at der ikke er en stikkontakt, der hvor vi skal bruge den. her er en lille praktisk lampe på batteri det perfekte valg. i denne kategori kan du finde lamper både til indendørs og udendørs brug.
cb lampe med bevægelsesensor led 400 lumen solceller og batteri. sikkerhedsbelysning til udendørs brug. nemt a. 293 kr. inkl. fragt. 249 kr.
nordlux tin maxi dobbelt msensor. stor dobbelt udendørs væglampe i sort med indbygget sensor. 293,00 stk. lev. omk. tillægges. webshop. se mere. mere. ledvance led sensorlampe sølv batteri. til døren, entreen, kælder eller loft.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Lyshygge Webshop - LED stearinlys i god kvalitet
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Lyshygge er en dansk webshop, der primært sælger LED stearinlys i god kvalitet men til yderst konkurrencedygtige priser, derudover har vi stort fokus på kundeservice.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: LED, Stearinlys, Lyskæder
Populære søgninger: Led lys med bevægelig flamme, Solceller til haven, Led stearinlys med bevægelig flamme, Kalenderlys led, Lyskæde med batteri, Lisa lampen, Kalenderlys historie, Led bordlampe ledningsfri, Stearin julelys, Batteri lys, Kahler juletræ til lys, Kalenderlys, Lys til jul, Nattlampe stikkontakt, Lysestager til juletræslys, Solcelle lyskæde, Dråber af lys
Webshoppen forhandler 124+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support