Forside

Frugtlygten le klint - Luxlight Webshop

Blandt le klints mange samarbejdspartnere ses Øivind slaatto, markus johansson og aurlien barbry. derfor er le klint i dag producenten bag de verdenskendte lampeserier som for eksempel swirl, carronade og cach. derudover ses de traditionelle og populære lamper som frugtlygten, kiplampen og saxlampen fortsat i deres omfangsrige kollektion.
pendelmodel 101, der også går under navnet frugtlygten, er designet af kaare klint for le klint i 1949. frugtlygten er en af de mest detaljerige lamper fra le klint, da den er unik og fascinerende i sin fuldendte kombination af design, teknik og håndværk. dens lukkede form gør den velegnet til at hænge højt, da den skærmer af for lyskilden.
le klint model 101, også kaldet frugtlygten er designet af kaare klint og blev lanceret helt tilbage i 1944. faktisk blev den allerede vist for offentligheden første gang i 1942, da lampen blev anvendt til udsmykning af kunstindustrimuseet i bredgade i københavn nu design museum danmark.
kaare klint, som både var arkitekt, kunsthåndværker og designer, og en dygtig og meget respekteret en af slagsen har haft stor indflydelse på dansk møbelkunst generelt. hans talent nød virksomheden le klint godt af og i 1944 designede han frugtlygten som stadig er en af le klints mest solgte lamper.
le klint frugtlygten lamper spar penge ved at sammenlig
e priser på 32 modeller læs anmeldelser og eksperttest gør den bedste handel nu hos pricerunner
frugtlygten skabt i 1944 er en af de mest detaljerige lamper fra le klint, unik og fascinerende i sin fuldendte kombination af design, teknik og håndværk. dens lukkede form gør den velegnet til at hænge højt, da den skærmer af for lyskilden.
101 frugtlygten fra le klint. denne stilfulde og moderigtige le klint 101 frugtlygten loftlampe er designet af kaare klint. den fås i 4 forskellige størrelser small højde 36 cm, diameter Ø 27 cm incl. stativ. max. 75w.
frugtlygten skabt i 1944 er en af de mest detaljerige lamper fra le klint, unik og fascinerende i sin fuldendte kombination af design, teknik og håndværk. dens lukkede form gør den velegnet til at hænge højt, da den skærmer af for lyskilden. lampens originale ophæng tegnet af kaare klint følger altid med ved køb af model 101. du kan tilkøbe et jubilæumsophæng til frugtlygten ...
beskrivelse le klint 101 frugtlygte pendel. le klint 101 pendlen, der også er kendt under navner frugtlygten, er designet af kaare klint i 1944. frugtlygten er en af le klints mest detaljerede lamper, og designet fremstår i sandhed som en fuldendt kombination af design, teknik og håndværk. pendlen er ideel som belysning i dagligstuen eller over spisebordet, og den lukkede form på ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Luxlight Webshop - Designlamper og belysning
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 4.0% som VIP. Bliv VIP her
Luxlight.dk sælger alt indenfor designlamper og belysning, og forhandler de mest populære mærker i branchen.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
3.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Belysning, Lamper
Populære søgninger: Lux lamper, Le klint lamper odense, Design lamper udsalg, Designer lamper udsalg, Guld lampe, Koglen messing, Design lampe pendel, Aj lampe væg, Octo lampe brugt, Panthella mini tilbud, Radiohus pendel ø250, Louis poulsen lamper tilbud, Bestlite lamper udsalg, Verner panton lamper udsalg, Lamper udsalg, Arne jacobsen væglampe, Lamper arne jacobsen, Focus pendel, Secto lamper udsalg, Ph hat væglampe
Webshoppen forhandler 1824+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support